Hm...societatea in care traiesc acum... o urasc deoarece e plina de oameni bogati care nu stiu nici de unde vine laptele.Si cred ca incetul cu incetul, pe viitor cred ca o sa devin"una de-a lor" cu toate ca ma straduiesc sa nu o fac.
Ca o adaptare la mediu, da. Dar un caracter adevărat, puternic va fi influenţat în esenţa lui foarte puţin.
Societatea modeleaza si schimba caracterul omului. Caracterul este o carte de vizita nescrisa pe hartie, dar sapata in adancul fiintei umane.
Societatea în care trăim poate, şi ne va schimba categoric caracterul. Trebuie să fii efectiv de fier ca să poţi să nu te laşi influenţat absolut deloc de ceea ce se întâmplă în jurul tău, e foarte greu.
Nu prea. Caracterul la o anumita persoana se poate schimba daca acea persoana schimba imprejurarile(alta colectivitate, anturaj).
Nu, pentru ca daca te nasti intr-o familie cu un caracter de apreciat si stiu sa te formeze, le poti urma cu usurinta exemplul, eu cred ca totul tine de viata familiara, da putin si de cea sociala, dar sa nu uitam ca inainte de a face parte dintr-o societate facem parte dintr-o familie, nu suntem singuri
Poate schimba caracterele slabe. Una puternica, a unei persoane puternice nu o clinteste nimeni!
Da, pentru că dintr-o persoană corectă poţi să te schimbi. Dintr-un om bun poţi să devii mai dur pentru că şi viaţa în sine te schimbă. Cu siguranţă da.
Eu cred că da.
Treci prin tot felul de lucruri, probleme si acestea te schimbă, te fac mai puternic.
Societatea in care traim este rea si incetul cu incetul devenim si noi chiar daca nu vrem
poate schimba cu mult caracterul:de exemplu parintii m-au invatat sa fiu buna sa ajut oamenii sa am o educatie cat de cat buna sa invat bine sa nu ma fac de ras. si totul s-a rasturnat cand am inceput sa ma duc la gradinita, scoala si liceu.am intalnit oameni egoisti. gelosi, rai, tupeisti cam si nebuni care din pacate m-au cam schimbat. sper sa nu nimeresc la fel si la facultate ca daca e asa as face orce sa ma mut din ROMANIA.
pa te pup!
SparklingAngel întreabă:
Äđĺĺ întreabă:
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: