Întrebare recomandată | LasleaIoan1972 a întrebat:

Sotia mea este filipineza si are doar pasaport filipinez cu viza 3 luni si vreau sa o iau in locatie, se poate sa-i fac buletin? Cine ma ajuta cu detalii?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai intai sa primeasca cetatenia si pe urma vine si buletinul

| anonimg a răspuns:

Cred ca ar trebui sa contactezi ministerul afacerilor externe: https://www.mae.ro/contact

| Bondarel99 a răspuns:

Casatoreste-te cu ea daca vrei sa o tii in Romania.

| LasleaIoan1972 explică (pentru Bondarel99):

Suntem casatoriti

Am specificat sotia mea deci suntem casatoriti

| Bondarel99 a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

Lasa ca aud frecvent "sotia mea" si cand nu e vorba de casatorie laughing

In fine, mergi si vorbeste cu un avocat in afara de iondelasal, pe aici nu prea gasesti pe cineva care sa iti dea o solutie corecta la problema ta. Si atata timp cat sunteti casatoriti, ea are dreptul sa stea in Romania.

1972 inseamna ca am 46 de ani deci nu mai scriu tampenii, am pus numele meu real nu bondarel si poza mea reala nu o podoaba capilara,

| simpluone a răspuns:

Buletinul se elibereaza doar cetatenilor romani. Ei trebuie sa-i elibereze permis de sedere european iar tu trebuie sa te interesezi de actele necesare si sa incepi deja sa le depui. Cu birocratia noastra e de asteptat...si ea are doar 3 luni viza!

| Adrian194 a răspuns:

Salutare. Traiesc in Filipine de cel mult 2 ani, sunt la fel si eu. Casatorit cu o filipineza. Cu toate actele. Dar nu stiu care e procedura sa o aduc acolo fara sa mai plateasca Schengen Visa. Am incercat sa iau legatura cu ambasada, dar stii si tu, raspund cand vor!