Depinde de infractiune ce a savarsito pe teritoriul Italian.Nu poate fi inchis pentru datoria de la banca, daoria o poate plati cel care a girat pentru voi, pentru acel imprumut bancar sau va poate decade din posesia bunului cu care ati girat in momentul incheierii contractului de imprumut.Bafta.
Legea Italiana, spune ca orice cetatean, nu conteaza nationalitatea, are drept de recurs de la data stabilirii sentintei de 15 zile lucratoare, asta ti-o pot spune sigur am lucrat 6 ani in Italia si am lucrat la Primarie, am avut fel de fel de cazuri si stiu cu ce se mananca cit de cit legile italiene, politia municipala era la primarie, asa ca drept de recurs avea in 15 zile de la data sentintei. Ce poate face, este capoate cere o redeschidere a judecarii procesului, dar iti spun ca va dura destul de mult, parerea mea este ca trebuie sa iei legatura cu o organizatie care se ocupa de drepturile strainilor aflat pe teritoriul Italian, ei te pot ajuta intr-o oarecare masura.Bafta.
Bună.
Totul depinde de legislația italiană privind legea bancară.
Cât privește micșorarea pedepsei trebuie să facă recurs, apel, să apeleze la toate căile de atac privind condamnarea.
Trebuie vorbit și cu un avocat care are cunoștințe temeinice privind legea italiană.
Mult noroc.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: