| Alexandrinaa a întrebat:

Spuneti-mi si mie un truc pentru a obtine permisul de conducere odata happy. Voi ce-ati facut? Povestiti cum ati cazut/luat traseul, daca a fost amuzant, ce ati vorbit, cum s-a comportat examinatorul. Pe mine nu ma examineaza, ma extermina rolling on the floor. Nu stiu cat de perfecta trebuie sa fiu sa nu ma mai cada happy

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Daca tii la viata ta si a celorlalti, trebuie sa meriti carnetul. Multi din cei ce l-au kuat cu "trucuri" nu mai sunt printre noi sau au facut sa nu mai fie altii. A conduce o masina este o placere dar nu toata kumea are aptitudinile necesare. Si mie mi-ar place sa pilotez un F22 dar...

15 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu am picat sala de 3 ori, pentru ca nu mi se parea suficient de important regulamentul si nu il citeam pana la capat. Cand l-am citit, l-am luat. M-am dus dup-aia la traseu, 4 oameni in masina + instructorul. Eu nu am fost prima, ci a treia si m-a pus sa merg pe langa o gradinita, am lasat toti topaitorii de copii sa treaca, sa cedez trecerea la o intersectie si sa parchez lateral. La asta m-am cam incurcat. Cand am ajuns la capat, nu zicea nimic, asa ca am zis: am trecut? El cica: toti, in afara de tine! Am crezut ca ii dau cu regulamentul in cap, ca inaintea mea era o tipa careia i-a tras de volan sa nu intre intr-o tanti, altuia i s-a oprit motorul... Si dupa a zis ca a glumit (HA! HA! ce amuzant.). Si asta a fost. Oricum, am condus de atunci de vreo 3-4 ori, nu sunt fan condus, doar de nevoie o fac.

| mircea a răspuns:

Cred ca ....nu ai cazut cum trebuie. schimba examinatorul si daca tot nu tine incearca sa-ti pictezi cearcane, dinti lipsa si mai ales nu te spala trei zile inainte de examen.hee hee

| ioanaa a răspuns:

Mama eu ador sa conduc. Si examenul l-am luat f usor, pentru ca mi-a placut f mult si am facut chestionarele alea pana le visam noaptea; legislatia am citit-o odata, in rest ti-am zis am facut la chestionare de le stiam pe de rost. Apoi la oras, am vrut sa dau prima. si aveam emotii super mari, si politistul mai zicea "domnisoara, de ce va temeti, e doar un examen", dar mie imi venea sa il dau cu capul de bord, mai ales ca ma innebunise cu parcarile lui si cu traseul prin oras. Trebuie poate sa-ti dai mai mult interesul. Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand invata, sunt multi cei care pica la sala si e pacat. Apoi eu am luat permisul din a-2-a la inceput eram suparata dar dupa mi-am dat seama ca politistul a fost corect si mi-au prins bine orele suplimentare (cu alt instructor), acum in trafic ma simt in siguranta si mai sigura pe mine si pe masina (ca o pot controla). Eu nu am dat spaga si am fost mereu pe principiul daca nu merit, mai bine pic traseul decat sa ajung intr-un pom.
Stiu ca veti spune ca sunt si politisti care nu dau permisul ca nu vor ei si gata dar sa speram ca sunt rare cazurile astea, in plus nu vei da peste acelasi politist happy
Invata si exerseaza...astea sunt cele mai importante. Nu iti lasa intrcutorul sa te "fure" la ore cum a facut primul cu mine, ca eu am avut de pierdut nu el.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altu in afara de binemeritata spaga de la oras?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat sala din prima, dar am picat orasul. nu am acordat prioritate...nu faceti greseala asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trucurile constă să înveți bine semnele de circulație, prioritatea, siguranța la volan și legislația rutieră în vigoare (se găsesc la librărie și pe tarabele de cărți teste grilă pentru obținerea permisului de conducere și mai este și pe net testeauto.ro) și iei cu brio permisul.
Nu ai cum să pici testarea.
Eu am luat din prima.
Hai că poți și tu, succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te previn ca asta se intampla in 92. Sala n-am picat-o niciodata, dar in trafic eram pericol public. Si totusi, astazi ma descurc destul de bine. Niciun incident in trafic, nicio victima, nicio masina zgariata. Probabil ca ambreajul e prea mult apasat, dar asa-s femeile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cat trebuie sa platesti taxa de examinare daca dai pentru a 4 oara sala? thinking primele 3 dati este 5 lei, dar la a 4 nu stiu. daca stie cineva sa`mi zica si mie :d mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu am dat sala de 9 ori si nu am luat-o nici o data, prima inpresie pe care mi-am facut-o dupa ce am dat sala de atatea ori e ca altii care o eau sunt tocilari sau dau bani ca sa ia sala.la traseu nu imi fac nici o problema.va rog spuneti-mi si mie cum ati luat sala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nici un truc trebuie sa ineti legislatia rutiera si dupa sa faci chestionarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi atenta eu conduc fara permis de 5 ani( si in prezent) am facut scoala de conducere anul tecut in primavara ok deci conduc fara prableme si in ciuda faptului ca nu am permis iau in serios acest lucru si nu sunt un nebun cu masina pe strada am luat sala din prima fb dar am invatat mult si m-am bazat pe intrebari (cele din carte) ok la examen la traseu pic cu un tip batran care abia respira (prababil de la tigari) si ma plimba prin oras vreo 45 de minute (cam absurd in veder ca pe cei din fata mea doar 15 minute) totul ok cand se termina proba practica cobor din masina la sfatul lui il cheama pe instructor care era in spatele meu in alta masina si spune ca eu sunt un elev foarte bun dar sa vin si tura urmatoare si imi da dosarul...pfffff pe capul meu(sa il omor nu alta) si de atunci nici ca nu am mai trecut pe la examene descurajat de atitudinea politistului ( lechea din bv)

| bebelusa69 a răspuns:

Cu p... rezolvi orice! pe bune

| bebelusa69 a răspuns:

Cu p... rezolvi orice, pe bune