Nu spui doua elemente esentiale pentru un raspuns corect: cine este majorul si ce cetatenie are, in functie de aceasta va trebui sa-si ia cazierul. Daca majorul este cetatean roman cazierul judiciar se ia din Romania, daca este cetatean al Republicii Moldova de acolo. De asemenea pentru minor, care este cetatean roman, va trebui o declaratie notariala autentificata a parintilor, prin care isi dau acordul ca acesta sa plece in strainatate si indica insotitorul major. Numai bine!
Minorul si eu avem amandoi au pasaport roman si moldovenesc (amandoi), de la agentie mi-a spus ca trebuie cazier juridic, dar eu am domiciliu in moldova, acolo nu am, eu aporximativ fac doar tranzit! Deci?
Acum inteleg, aveti dubla cetatenie, romana si a Republicii Moldova. Daca si locuiesti in Republica Moldova va trebui sa iei cazierul de acolo.
Am inteles ca de acolo trebuie, dar cel romanesc trebuie? Ca eu ca si cum fac tranzit pe acolo!
Nu ai nevoie de doua caziere judiciare, este destul cel de unde locuiesti stabil.
Ok,mersi!