N-avem de unde sti, daca a fost politist sau nu. In orice caz un politist trebuia sa se prezinte si sa arate legitimatia. Politistii sub acoperire nu au treaba cu niste baieti care fumeaza.
Nu este politist, eu cred ca este un hot inteligent. In primul rand daca era politist, mai ales sub acoperire nu iti spunea de capcana din masina. In al 2lea rand orice politist iti arata insigna si se prezinta, daca nu face acest lucru poate avea probleme, dar oamenii de rand nu stiu acest aspect. O insigna pe care scrie politia romana si o poza o faci si la imprimanta apoi o laminezi, simplu de tot. De ce spun ca este hot, pentru ca a facut o prostie si a vrut sa stie daca s-a auzit, daca este urmarit, sau poate el crede ca a avut planul perfect si are nevoie de confirmare. Al 3lea indiciu este ca politistii sub acoperire tot cate 2 merg pe strada.
Pentru toti oamenii cand un politist se prezinta noteaza-ti numele si intreaba-l daca este in timpul serviciului. Daca vrei sa il verifici suni la 112 spui ca vrei sa verifici un politist, ori iti face legatura cu politia judeteana ori iti da nr de tel. Vorbesti cu cei de acolo intrebi de respectivul si asa iti confirma daca este sau nu politist. Precizez ca nu este obligatoriu sa ii prezinti datele, iar daca le dai el le noteaza, asa face dovada ca el a lucrat.
Parerea mea tine-l minte, sigur mai auzi de el.