| SUDSteaua1947 a întrebat:

Stateam intr-o zi in clasa si un coleg care face kickbox(si eu fac...)mi-a dat un low kick la nivelul buzunarului.nu a dat de bataie sau ceva, amandoi suntem sportivi...in fine dar problema este ca in buzunar aveam telefonul si a prins tibia exact pe ecran si normal ca l-a spart.sunt constient ca a vrut sa dea la misto dar pana la urma mi-a spart telefonul si nu mi se pare normal sa raman eu fara ca-l apuca pe el antrenamentul.am vorbit cu taicasu' sa mi-l plateasca cum ar fi frumos si ala a zis ca nu-l intereseaza,ca cica ne-am jucat dar eu nici nu eram atent si ca nu plateste.avem camere de filmat dar diriga zice ca nu pot fi vazute decat de ea, directoare si eventual persoanele in cauza(eu si ala). pentru ce se mai filmeaza atunci? tata vroia sa faca plangere la politie pentru violenta si diriga m-a luat cu de astea.ce sa fac? pot sa actionez cumva impotriva lui? FUNDA

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incercati o rezolvare amiabila. Daca nu va intelegeti poti sa-i spui ca ii vei face plangere penala pentru lovire sau alte violente si te constitui parte civila cu contravaloarea telefonului.

| neutrino a răspuns:

Nu ai cum.