Daca se intampla ceva sa stie vor doar sa te aiba in evidenta oricum nu-ti fa griji ca nu trimit acasa la ai tai...si pe mine m-a oprit odata doar ca eu eram beat tot asa cu un prieten o ora tarziu, le-am dat datele si am plecat
Au facut doar o verificare de rutina a identitatii si nu va avea nici o urmare, daca nu ati savarsit vreo contraventie. Numai bine!
Doar v-au luat datele, in caz ca se intampla ceva va au in evidenta, nu se intampla nimic stai calm
Iti spun eu, nu se intampla nimic. astia sunt niste imbecili de la politia locala. patruleaza noaptea si trebuie sa justifice si ei cumva ca au fost pe teren. stateam intr-o seara cu 3 prieteni in parc, in spatele blocului, pe la 11 seara, nici nu faceam zgomot, nici fumat, bautura sau altceva. nimic. si vin 2 politisti la noi si cica domne nu avem voie sa stam pe bancuta aia in parc, ca parcul e destinat copiilor de pana la 12 ani. i-am intrebat frumos ca unde scrie asta si a inceput sa se ratoiasca la mine. ne-au luat datele, le-au scris pe niste foi simple (gen carnetel) si dusi au fost. trebuia sa-i chem a doua zi sa dea afara din parc toate mamele si bunicile care stateau la barfa pe bancuta aia, ca sigur aveaau si dansele peste 12 ani.
ideea e sa nu te stresezi, nu vor aparea nicaieri datele, pe niciun document. e doar ca justificare a muncii lor de teren. numai bine!
Nu eram pe jos! Dc ma dezavantajeaza cu ceva? tot nu inteleg
Nu te dezavantajeaza cu nimic...Probabil politistul respectiv nu doreste ca copii sa circule pe drumuri dupa o anumita ora...Nu vei pati nimic nu iti face griji!