In mod direct nu ai dreptate si ti-am spus de ce la postarea ta anterioara.
Nu statul ca atare ne fura banii din impozite, taxe si alte contributii. Unii functionari de stat ne fura din bani, aceia care risipesc banii, cheltuindu-i neeconomicos, ii folosesc in interes propriu sau al altora.
Tu stii cine tipareste banii acestei tari? de unde vin si unde ajung? care e circulatia banului, de ce se pun taxe, impozite etc?
Nu vrei sa-mi spui tu?
Credeam ca stii tu de asta am si intrebat
BNR are grija de circulatia monetara si tipareste atatia bani de cat este nevoie ca sa acopere produsele si serviciile din tara plus o rezerva pentru inlocuirea celor scosi din circulatie.
De ce exista impozite si taxe ti-am spus la cealalta intrebare, toti cetatenii trebuie sa contribuie la bugetul statului.
Daca ar fi cum ai zice tu acum am duce o mai bine ca n Norbegia.
Asta s-o crezi tu. O sa traim la fel de bine cand o sa avem acelasi nivel de dezvoltare si aceleasi salarii ca norvegienii.
Stii cum se zice, multe guri deschise dar putine maini miscate. Cu alte cuvinte, putem sa ne vaitam cat vrem, daca nu actionam, situatia ramane la fel sau se agraveaza.
Nu avem ce face. am fost suntem si vom fi mintiti. solutii nu exista pentru ca suntem prea lasi. singura solutie inca o revolutie :d
sabin89 întreabă: