Nu este legala.
Pe bune? Te-as ruga sa ne dai legea respectiva, sunt foarte curios sa o citesc.
Da pe bune. Nu scrie nicaieri despre asta. Sau inca nu este o lege dat faptului ca nu am avut astfel de probleme in tara nici pe al doilea razboi mondial, cand alte tari au mancat din cauza crizei.
Hotaraste-te, ori este ilegal, ori nu scrie nicaieri despre asta. Daca nu scrie nicaieri, evident este perfect legal.
De ce trebuie sa ma hotarasc, cand imi dau seama mai tarziu? impune altora regula asta.
Cum ai ajuns la concluzia ca daca nu apare, atunci e legal?
Trebuie sa te hotarasti daca e legal sau nu. Orice nu este interzis de lege este permis, daca in nici o lege din Romania nu apare stipulat ca este interzis consumul de carne de caine sau pisica, este absolut legal sa consumi. De unde am tras concluzia? Pe langa faptul ca este logic, acesta este un principiu esential al dreptului.
Nu neaparat, s-a intamplat ca noi sa nu intampinam astfel de probleme, de asta nu apare, si stii bine ca va fi interzisa daca apare un scandal din cauza unui infometat bolnav.
"Va fi interzisa" e la un viitor, ba chiar si asta unul presupus. Pana atunci este permisa.
Dupa logica ta, pana nu violezi un copil sa spunem, intr-o lume pasnica si lipsita de orice rau, este permisa violarea copiilor.
Auzi, deja dai in prostie. Nu e logica mea, e logica legii. Daca nu poti intelege ca orice lucru care nu este interzis de lege este permis, scuza-ma, dar ma tem ca ori ai sub 10 ani, ori esti retardata.
Pana o sa intelegi, cutremura-te: in Romania este permis consumul de carne de caine si de pisica!
Alooo, gaaaraaa, nu eu sunt cel care nu e de acord cu ce spui, ci legislatia, pe care te rog sa ma crezi ca nu am facut-o eu. Din fericire nici tu...
Si apropo de mancat rahat, nu iti ajunge sa inventezi interdictii legale, acum inventezi si cuvinte? De unde ai scos, mama, cuvantul asta, "retardism"?
Later edit: foarte inteligenta miscare, ai sters ultimul raspuns... Trebuie sa recunosc, e singura dovada de inteligenta de pana acum.
Hai că nu vorbești singură, drăguțo, dar era irelevant răspunsul meu după ce ai corectat.
Singurul motiv pentru care oamenii se revoltă când alții mănâncă câini sau pisici e că sunt animale de companie. Din punctul meu de vedere, asta e ipocrizie, atâta timp cât nu se revoltă când sunt omorâte alte animale.
Acum hai sa mancam toate animalele, ca nu ajungeau porcii, vitele si gainile.
Cum faci lista cu animale ce pot fi mâncate și animale ce nu pot fi mâncate? După ce criterii?
Ratiunea nu te ajuta sa stii ce-i suficient si necesar?
Rațiunea îmi spune că ar fi mai bine să fim toți vegetarieni.
Eu nu sunt vegetarian, deși câțiva ani nu am mâncat carne.
Care e părerea ta?
Ratiunea ta e cam dragutica
Nu esti nici una nici alta, bun.
Parerea mea e simpla, oamenii sunt mai lacomi decat ar trebui. Cu ce ajuta carnea de caine la dezvoltarea organismului?
Nu cred că e o diferență prea mare între carnea de câine și carnea altor animale. Am auzit cazuri în care s-a vândut carne de câine drept carne de miel.
Nu conteaza diferentele, conteaza ca luam ce-i necesar deja din alte carnuri. Cainii aduc alte beneficii mai bune decat cateva celule rosii in plus, care carnea de porc face o treaba mai buna la partea aia. Panda, elefanti, rechini, balene, chiar nu murim daca nu le mancam, da' sunt ilegale macar in multe tari.
ce bine-i sta emoticonului asta creepy intr-un subiect din asta.