NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Ştiaţi că puteţi să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către un ONG, cum ar fi Greenpeace?
http://bit.ly/1pzUC0z

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu sunt sofer la crucea rosie si mi-e cam ciuda pentru ca e doar o zi pe saptamana sau la 2 saptamani, (era bine daca erau mai multe zile la rand) ma ocup cu dispozitive GPS care ajung in mana femeilor maltratate de barbati, sau amenintate in caz ca au probleme apasa un buton si merge politia in ajutorul lor. Le schimb/repar daca e cazul, etc. O fac din proprie initiativa, e un voluntariat asa ca nu are rost sa mai dau bani.

NOname
| NOname explică:

Http://www.tpu.ro/......ng-pareri/

| NOname explică (pentru мιнαɛℓα36):

Mulţumesc pentru link, Miha.

"b) doresc ca o suma din impozitul anual sa fie destinata pentru sponsorizarea organizatiilor nonprofit. Se poate nominaliza o singura entitate nonprofit sau unitate de cult"

Mă întreb. Dacă distribui acei 2% către o organizaţie nonprofit, ca cele din link, statul tot finanţează din restul taxelor (plătite de tine) cultele religioase (fără acordul tău)?

| BiuL a răspuns:

Da, stiam.

| Narcis2007 a răspuns:

Stiam de mult doar ca nu am inca un venit

| Wehrmacht a răspuns:

As face asta numai d-al dracu' sa nu se duca banii mei la stat.

| LegionarulRoman a răspuns:

Aha.cei sustinuti de $oro$, magnatul care a facu milione speculand (asa ca in Romania) si care vrea sa puna mana pe resurse energetice? Mare rahat e si cu GreenPeac-ul asta. Ipocrizie in masa. Ca si cu incalzirea globala.

Parintii mei sustin cu cei 2% revista "Familia ortodoxa", care a trecut printr-un impas (ca majoritatea publicatiilor ortodoxe nesustinute de Patriarhie).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiam, dar sunt minor rolling on the floor

| diaac a răspuns:

Da, stiam. Mi-au cerut deja vreo 3 ONGuri sa redirectionez 2% catre ele... Anii trecuti nu am platit impozit, deci n-am avut de unde. La anul, stiu unde as vrea sa redirectionez banii.

| Loreddana a răspuns:

M-am lamurit cu ONG-urile...
Niste sarlatani care se pretind activisti implicati in problemele mediului. Da, se implica ei foarte mult, in mediul din vila lor, din piscina lor si din gradina lor de vara.
Poate si putin in mediul cluburilor de lux.
Au donat multi pentru Rosia montana, pentru dotarea spitalelor, pentru modernizare adaposturilor pentru copiii si animalele strazilor.Si se vede vreo schimbare in bine? Aud? Pai nu pentru ca banii au intrat in buzunarele unor haveri sfidatori care pozeaza in buni samariteni ca poate poate baga botul cativa creduli nostalgici care cred inca in "flower power" LOL
Organizatie Non-guvernamentala? Da-mi voie sa fiu sceptica.

| NOname explică (pentru Loreddana):

Ok, părerea ta, iar decizia îţi aparţine. Poţi să umpli în continuare buzunarele politicienilor şi popilor.
În mod sigur conducătorii de stat vor şti să-ţi investească banii mai cu folos, în vreo vilă sau biserică.

| Loreddana a răspuns (pentru NOname):

Dar ce are daca le dam bani popilor? Asa mai au si ei sa le dea un mic ciubuc pentru guma de mestecat baieteilor pe care ii tin sub sutana!

| NOname explică (pentru Loreddana):

Doamne ajută!
Fain ar fi să se doneze popilor o insulă, doar al lor, să stea locului, să se iubească între ei şi să nu mai distrugă şi alte vieţi.

Na, mi-ai dat o idee, poate îmi fac şi eu un ONG. : ))

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Sau o moarte...nu ocupa spatiu

| OmuCuBasca a răspuns:

Da, stiam. Numai ca pe mine "ma arde" cercetarea genetica. Asa ca... i-am directionat... undeva.winking

| Awwwww a răspuns:

Am aflat chiar la sfarsitul lui 2013, a aratat o reclama la televizor cu un spital de copii, parca din Bucuresti.Ar fi mult mai bine ca oamenii sa aleaga ca cei 2% sa se duca in niste centre umanitare, iar unii ii baga la scoli si oricum nu fac nimic pentru ea...

| sheamussheamus a răspuns:

Da... asta am aflat si eu de curand deoarece chiar nu stiam.