Buna curtea europeana de justitie o respins legea acta deoarece nimeni nu are prioritate sa se uite in datele tale personale:http://stirileprotv.ro/stiri/international/acta.html
ACTA nu este lege, este un tratat comercial. Va fi discutat in luna iunie de catre Parlamentul European si urmeaza a fi ratificat ori respins. Va trebui supus spre ratificare si in Parlamentul Romaniei, cred ca dupa ratificarea in Parlamentul European. Abia apoi va intra in vigoare si urmeaza ca, in baza lui, sa se faca unele modificari legislative, in sensul celor stipulate in tratat. Numai bine!
La Realitatea Tv spunea chiar acum, că fostul ministru de la comunicații Vreme a semnat din partea Românie fără să vorbească cu românii, tratatul ACTA.
Deci România a semnat tratatul acta și va fi nasol de cei care au sisteme de operare și softuri fără licență.
Romania a spua nu contra ACTA si majoritatea Europei din cate stiu, deci legea a fost respinsa in Europa.
Parlamentul european va decide daca baga legea asta sau nu in urma unor discutii ce se vor purta in luna iunie. Asadar inca nu s-a pus nici nu sa anulat.
Nu aveti dreptate niciunul.Acum o zi s-a retras proiectul sa se mai uite odata peste el...
Chiar crezi ca ne vor spune? Pana acu toate aprobarile astea s-au facut cu usile inchise mereu si noi restul n-am aflat.
Funda? plsssssssss
Da eu stiu daca piratezi si scrii injuraturi etc acta poate sa-ti suspende internetul.Si poate nu se va semna. Funda te rog.
Johnweed întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: