anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva daca pana la urma alocatia se va marii la 450 de lei? In noiembrie 2016 au zis ca de la 1 ianuarie 2017 se va marii, e deja februarie si nu s-a intamplat! De atunci nu au mai pomenit nimic despre marire! Ei isi dau legi sa poate sa fure cat mai mult tara iar noi avem o amarata de alocatie care nici nu se poate compara cu celelalte alocatii europene, o alocatie care ne ajunge abia sa ne luam o paine si o pereche de adidasi...

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

PSD a promis multe inainte de alegeri dar, se pare, ca nu a tinut seama de cat poate suporta bugetul de stat, pe partea de cheltuieli si a inceput sa dea inapoi.
Nu cred ca va exista o asemenea marire, la 450 lei, poate doar la 100-150 lei, vom trai si vom vedea.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Eu n-am auzit de o astfel de promisiune din partea PSD.

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Din cate retin au fost discutii, initiate de catre un parlamentar PSD si, mi se pare (nu bag mana in foc) ca a fost si in programul de guvernare o promisiune de marire a alocatiei de stat pentru copii.

Nu e asa ceva in programul de guvernare, iar proiectul a fost initiat de un senator PRU, unul PSD si unul independent.

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am spus ca au promis 450 lei, era vorba doar de o marire. Si cu propunerea inseamna ca l-am retinut doar pe cel de la PSD, de altfel si ceilalti doi sustineau PSD in Parlament.

Da, dar pe programul de guvernare nu a aparut nimic legat de marirea alocatiilor, tocmai am verificat.

| untu a răspuns:

Da,au anuntat ca se va mari alocatia de la 1 Ianuarie 2017, dar au amanat pentru luna februarie 2017, dar asteapta pana in luna martie 2017, este posibil sa se intarzie din cauza presedintelui Klaus Johannis care a blocat bugetul tarii!

| Ioandelasal a răspuns (pentru untu):

Sunt aberatii ceea ce spui. Legea nr.6/2017 a Bugetului de stat pe 2017 a fost promulgata de Presedinte si publicata in M.Of. nr.127/ 17.02. 2017.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca e posibil, dar nici nu am auzit asa ceva, ar fi o prostie.

| Doca_Iulian_1997 a răspuns:

Nu