| Bella08122016 a întrebat:

Stie cineva in legatura cu noua lege legată de redobandirea permisului, în cazul în care am depasit limita cu 66km/h si in lege spune cu 70km/h se poate sa dau? Trebuie să fac o cerere sa astept sa vad daca se aproba Sa pot da, a mai fost cineva in situatia aceasta cu cererea sau care stie ceva legat de asa ceva?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La o intrebare anterioara ti-am spus ca poti solicita restituirea permisului, bineinteles cu sustinerea testului de 15 intrebari.
Ti-am citat si noua forma a art.104 din Codul rutier. Reciteste cu atentie prevederile acestui articol, in special alin.(3).

| Bella08122016 explică (pentru Ioandelasal):

La poliție mi s-a spus că nu se stie sigur daca pot da, trebuie sa fac o cerere deoarece nu am depasit cu 70km/h limita de viteză, ci cu 66km/h si ma gândeam ca cineva a mai întâmpinat problema aceasta sau cineva care stie daca va fi aprobată reducerea perioadei

| Ioandelasal a răspuns (pentru Bella08122016):

Legea spune ca reducerea va fi aprobata, daca indeplinesti conditiile si reusesti la test.
Legea a intrat in vigoare numai luna trecuta, asa ca se poate ca politistul care ti-a spus nu o cunoaste bine.