ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Stie cineva la ce se referea Geoana atunci cand a spus ca cea mai buna fapta pe care a facut-o a fost sa n-o dea pe soacra-sa afara din casa? Am avut senzatia ca nevasta-sa i-a aruncat o privire al naibii de criminala dupa aceea.
Eu nu prea sunt la curent cu barfele mondene si habar n-am despre ce era vorba.Va multumesc.

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Vizioneaza link-urile:
http://www.youtube.com/watch?v=ZYVLdRlxcyY
http://www.youtube.com/watch?v=EZT5VaXQgDY
Fara comentarii!

7 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Si eu am cerut explicatii de la prieteni si mi s-a spus ca dl Basescu nu si-a primit soacra ce a vrut sa locuiasca cu ei. Pe cand dl Geoana a acceptat-o pe socra lui care are doi copii ai ei (printre care este si sotia dlui Geoana) si cinci copii adoptati. Sper ca asta e.

| mhann a răspuns:

Nu stiu, dar cred ca nici lui nu i-a fost prea clar... laughing

| Ana_6509 a răspuns:

Faza cu soacra era doar o gluma nereusita a sa prin care si-a jignit si sotia.

| Dianna_8523 a răspuns:

Facea referire la faptul ca, acum multi ani, Basescu si-a dat soacra afara din casa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andraxur.este o practica a femeilor care nu se rup niciodata de mamica nici dupa ce se marita. iar noi barbatii ne insuram cu voi, nu cu mamele voastre.nu spun cand se imbolnavesc sau imbatranesc de tot, si trebuie sa ai grije de ei, mai ales cand ai si responsabilitati succesoriale nu numai morale. dar in general cu batranii e greu si e bine, parerea mea, cat se pot misca si ingriji singuri sa stea in casa lor.fiindca se nasc discutii in ciuda dragostei si respectului intre doi soti, se pot naste rupturi, iremediabile, dintr-o vorba, sau gest, sau atitudine.si tu stii soacra, soacra. poama acra...samd.ai mei saracii s-au dus la nani de multisor. am uitat. dar am evitat discutiile fiindca imi iubesc sotia si ne-am iubit parintii reciproc. dar cati pot asta? probabil Geoana a facutun mare sacrificiu. dar cat tine de moralitate la el si cat de, interes monden?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil a vrut sa spuna ca-si iubeste mult soacra, dar a facu-to in stilul lui caracteristic de "prostanac" (vorba lui Iliescu)hee hee tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost un raspuns foarte stupid, faptul ca nu si-a dat soacra afara din casa este ceva normal... oricine face asta, nu trebuie' sa considere ca este ceva nemaipomenit, era ceva nemaipoment dar in sens negativ daca o dadea afara din casa.dooh nu degeaba i se zice prostanacu...chiar ehappy.