First bike sunt biciclete si nu vehicule cu motor, asa ca nu este nevoie de permis spre a circula cu ele pe drumurile publice, doar varsta de 14 ani.
Ba pai daca am zis sub 49 cm deci daca stii poti sa-ti dai seama k e moped... mai si vorbesti...
Ba poti fi cu taica-tau daca iti permite. Poti sa spui ce vrei dar in mod civilizat. Uita-te pe internet si vezi cum arata first bike (nu frist).
Ba tu poate crezi ca le stii pe toate. e moped ma si nu-ti trebuie. numai de la 50 cm in sus... suferu lu' peste.
Trebuie sa ai 16 ani impliniti pentru categoria AM.Categoria AM vizează motociclurile dotate cu motoare si viteza maximă nu depăşeşte 45 km/h, iar capacitatea cilindrică nu depăşeşte 49 cmc. Daca ai permis categoria B, el include AM, A1 şi B1.
Da bro asa e... am vb cu un intructor si a zis ca nu-ti trebuie. AM sunt niste ore. un atestat. A1 este pentru scutere care depasesc, capacitatea de 50 cm, poti merge si cu permis. peste 60... trebuie A
Da ba, esti foarte inteligent, nu iti trebuie permis dar iti trebuie categoria AM, care este tot permis, habar n-ai ce-i cu tine.Si A1 nu este pentru toate motoarele mai mari de 50cc, este pentru motoare de maxim 125cc, pentru ca scutere sunt si de 250-500cc si pentru ele iti trebuie A2/A.Si iar nu stii ce zici "A1 este pentru scutere care depasesc 50cc, peste 60 trebuie categoria A" din nou habar nu ai despre ce vorbesti.