| anaMARIA a întrebat:

Stie cineva unde as putea gasi o "lista" cu toti soldatii plecati in Afganistan anul acesta? Sau cu cei care au decedat? Am un amic care a plecat in mai in Afganistan si de atunci pur si simplu nu a mai tinut legatura cu nimeni, iar aseara am avut un vis care ma face sa cred ca, doamne fereste, a murit... Stiu ca n-ar trebui sa am incredere in vise dar mi s-a intamplat sa visez pe cineva asa cum l-am visat pe el si sa aflu la 1 zi dupa ca persoana respectiva a murit. Daca stiti cum as putea sa aflu care sunt cei ce au decedat in Afganistan, ajutati-ma si pe mine, va rog. Multumesc din suflet!

3 răspunsuri:
| jupbogdan a răspuns:

Da exista dar nu cred ca este publicata din motive de securitate, si daca ar fi murit, ar fi aparut la tv, ca in ultimele cazuri.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista lista cu cei plecati si nici cu cei decedati. Da o cautare cu numele lui si o sa afli daca a decedat, despre fiecare deces s-a scris si vorbit mult si o sa apara la cautare. De asemenea te poti interesa la MApN. Numai bine!

| a1doru a răspuns:

E militar, nu turist.schimbul de contigent in tarile in care Romania participa, se face la 6 luni. poate ca omu' nu vrea sa ia legatura cu rudele sau prietenii din tara. poate nu are timp de asa ceva.