| Andreeazettt123 a întrebat:

Stie cineva, va rog, daca ma pot cununa cu iubitul meu fara a schimba buletinele si fara a ne modifica adresele? Daca se poate cum se procedeaza?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, se poate, daca ambii isi pastreaza numele de familie avut si domiciliul.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cununia religioasa se poate face la biserica DUPA ce s-a facut deja Casatoria civila, care implica depunerea actelor legale ale ambilor tineri care vor sa se casatoreasca.

Schimbarea buletinul este obligatorie in termen de 15 zile calendaristice, dupa ce v-ati casatorit civil, adica legal.

CUNUNIA aia de care vorbesti este doar o chestie religioasa, care se face la biserica si acasa, cu un preot. Dupa cum spuneam mai sus, una fara alta nu se pot face, adica preotul nu va accenta sa va CUNUNIE, daca nu sunteti deja CASATORITI legal.

https://www.romaniatv.net/......48726.html

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa iti schimbi numele si domiciliu dupa casatorie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, se poate.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici intrebi asta? Daca era mare iubire si erati mai maturi erati mai informati. Nu vreau sa va zic!

| Andreeazettt123 explică (pentru anonim_4396):

Dar cine a zis ca trebuie sa fie mare iubire? Poate o facem din interes, te-ai gandit? Ca tot vorbeai de maturitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreeazettt123):

Daca tu definesti maturitatea astfel, inseamna ca esti un om de nimic. Extrem de trist ca gandesti asa si ma bucur enorm ca nu te cunosc in viata reala. Nu ai idee ce greata mi ai facut cu acest raspuns ....sa faceti si plodul din interes succes

| Andreeazettt123 explică (pentru anonim_4396):

Vai de tine. Puteai sa nu raspunzi si atat. Vezi ca plozii nu se fac obligatoriu doar pentru ca am vorbit de,, casatorie". Vezi cum te dai de gol ca esti?laughing)