| TimberWolf a întrebat:

Stimati tovarasi, trebuie sa ne pregatim intens pentru propaganda tembelizata din fiecare anotimp, acum ca este vara tembeliziunile or sa zbiere din toti plamanii cum ne omoara lava venita de la soare, iadul calduros vine peste noi si toata lumea o sa se vaite ca este un val de caldura ''fara precedent'', chiar ieri mergeam pe drum si erau niste femei cu copiii care se vaidau ca e o caldura de nesuportat, desi erau 20 de grade.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Adica televiziunile exagereaza orice doar ca sa starneasca scandal si sa facaa rating? Nu se poate, ele sunt prietenii nostri si ne vor bine informati! (pacat ca asa gandeste fix publicul tinta.)

6 răspunsuri:
| TimberWolf explică:

Haideti, sa curga comentariile tampite cum a fost la toate intrebarile puse de mine pana acum!

| MistarGoGu a răspuns:

Stii ca noi suntem cusurgii! Iarna ne vaitam de frig *(? Ca ultimile ierni numai frig nu a fost ) vara de călduri cand ploua DE CE ploua ca ne udă micii de pe gratare!

| TimberWolf explică (pentru MistarGoGu):

Pai cred ca tot de la stiri vine comportamentul asta, ne baga astia in cap numai tampenii, in toate verile au fost maxime de 39-40 de grade, dar mna...e greu sa gandim.

| MistarGoGu a răspuns (pentru TimberWolf):

Ce sa mai zică " amaratii " aia din Dubai ca le ard nările la 50 + Celsius si noaptea daca ajungi in aeroport te izbeste căldură de cuptor? Eu unul is rau de frig! Deja caut apartament in Alicante sau Malaga 5 luni anul asta!

| simplaexistenta a răspuns:

Adevarat. Stai sa-i vezi la iarna ce scandal fac ca: "mama, mai bine la 40 de grade decat la -1, e frig de-ngheata pietrele!"

| TimberWolf explică (pentru simplaexistenta):

Da sora mea, asa e! Daca prostii ar zbura ar fi intuneric!