Depinde cum vezi tu succesul. Cunosc persoane care au reusit in viata, care au plecat de undeva de jos, fara a avea mari posibilitati si au ajuns persoane realizate, conducatori ai unor institutii, oameni importanti ai grupurilor lor.
Succesul, in ceea ce ma priveste, este faptul ca am reusit sa trec peste toate piedicile pe care mi le-a pus in cale viata (mai ales din pricina sanatatii) si am privit cu optimism ziua de azi si cea de maine. N-am stat sa-mi plang de mila (desi am fost tentata s-o fac) si am incercat sa-mi duc viata normal, sa am o familie, un copil. Acum, de mult timp, ma simt bine. Pot spune ca problema mea de sanatate este tinuta sub control si nu ma deranjeaza. Nu m-a impiedicat sa imi termin studiile universitare, iar la servici am gasit intelegere si sunt apreciata pentru profesionalism.
Nu stiu daca asta este povestea de succes pe care o asteptai. Probabil ca altii cunosc persoane importante. Eu nu vreau sa scriu despre altii, ca ar insemna sa dezvalui ceva din ceea ce am aflat despre oricare din ei.
Cea mai tare poveste (din pacate pentru noi si tara noastra) reala si de succesuri = EBA
♥ ѕოiℓε ƒօг ოεε ♥ întreabă: