Finantele au nevoie de bani?
Sa execute marii evazionisti, care datoreaza taxe cu sume imense Statului, ani de zile! Doar TVA neincasat depaseste unsfert din PIB.
De asemenea, ar trebui pus o taxa peste castigurile multinationalelor si ale bancilor internatioale, care nu platesc impozit de profit Statului Roman.
Si "cumparatorii" institutiilor de stat ar trebui verificati la sange: la ce- si cat cheltuiesc din banii contribuabilului (avizat: Curtea de Conturi, fosta spaima a institutiilor bugetare, dar care s-a transformat in mielusel politic).
Pai tu nu ai înțeles nimic din ordinul respectiv. Era vorba de raportarea tranzacțiilor de tip ramburs, nu doar a cumpărătorului. Așa că te revolți degeaba. Mai bine te-ai informa puțin.
Dar nici dumneata nu mi-ai zis nimic, care este ordonanta si ce numar poarta ea?
Nu ar fi mai corect ca vanzatorul sa fie cel raportat catre anaf si nu cumparatorul? zic si eu
Adica ala care vinde si nu plateste impozit face evaziune, nu cel care cumpara
Nu ai inteles absolut nimic din acesta ordonanta.
Nu reclama nimeni cumparatorul.
ordonanta zice clar
" În scopul asigurării conformării fiscale, furnizorul de servicii poştale de trimitere contra ramburs este obligat, sub rezerva respectării inviolabilităţii secretului corespondenţei, să furnizeze lunar organului fiscal central informaţii referitoare la trimiterile poştale care au ca particularitate achitarea de către destinatar expeditorului, prin intermediul reţelei poştale, a contravalorii bunului care face obiectul trimiterii poştale înregistrate."
Zice CLAR ca se raporteaza tranzactia de timp ramburs. Nu cumparatorul. Te revolti fix degeaba ca nu ai inteles nimic.
Si avand in vedere ca nu ai reusit sa gasesti informatia pe care o contesti cu atat vehementa, iti zic eu ce sa cauti
ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 67/2022
Daca nu erai atat de arogant mr. iti dadeam funda
Nu e vorba ca cunosc sau nu aceasta ordonanta, eu nu am citit-o pe aceasta.
Cand am deschis subiectul vorbisem din "auzite", adica ceea ce se schitase (draft) inainte de aceasta ordonanta si ce era acolo era jale de prost gandita.
Dar vai nu primesc funda? Oo vai sufar.
Totusi inainte sa te apuce spumele nu crezi ca era cazul sa citesti inainte despre ce e vorba?
Nu crezi ca e mai bine sa te tinem gura decat sa vorbim din auzite?
Zic si eu asa.
Mersi de apelativ, dar "copilul" asta se face ca este nimeni altul decat unul care a administrat platforme online de vanzari dinainte sa apara olx sau eMAG
ma intereseaza ce zice legea, atat pentru mine ca sa fiu informat cat si pentru ceilalti
si ma intereseaza sa imi demonstrez inca o data ca tara in care traim este practic de NELOCUIT, datorita politicului, adica arata-mi cine este politician intr-o tara si vei vedea cum este si tara, dupa chipul si asemanarea sa.
cu stima
Eu ți-am răspuns ce făceam dacă era legea.
Mai nou ANAF vrea sa puna stapanire si pe banii castigati din tik tok, nu incurajez aplicatia aia fiindca nu o folosesc si nu sunt atat de disperat de ea precum peste 70% din populatia tarii
Lacatusw2005 întreabă: