Ce reguli omule, tu stii cei aia trecere de pietoni? Deci daca trece unu pe acolol pentru tine e gal cu zero, tu ai prioritatea, tu faci legea, e bun, permisu l-ai luat cu spaga banui
De ce nu spui asta unui polistit, sau de ce nu faci asa de fata cu politia, sa te vad cit de zmeu te mai dai atunci
Tantalaule, scriu cum vreau eu, nu cum vor niste tilhari si analfabeti.In alte parti asa sunt reguli, arata? Regula cu trecerea de pietoni este peste tot la fel, poate in India, acolo se merge care cum apuca.
Dar nu cred ca ai fost tu pe acolo. Vorbesti fara sa ai habar tu.Stii tu cum este in alta parte, habar nu ai nici din RO de limba ta si deja stii de Grecia, ne lesi cu rahatu asta.
Cum am spus arata tu in orice tara din lumea asta ca e un pieton pe trecere si tu nai treaba.Asa din gura stii multe, dai din gura a proasta
Esti expirat, nu mai te agita ca deja esti rasuflat . Tu nu pricepi nici ce vezi, dapai sa mai intelegi ce citesti.
Citesti, dar banui ca nu stii ce ai citit, ori intelegi in gura vorba unora
Nu dau eu nimic pe google, tu esti cel care face afirmatii dubioase, asa ca vina si arata.
Cum am spus tu nu pricepi ceva nici in limba ta, dapai de alte alfabete mai ales grecesc, cum am spus esti pe dinafara total general.
Baieti,as fi recunoscatoare daca v-ati certa in particular!
exista metoda ignorului (reciproc).
TPU si eu va multumesc!
Adi1987 întreabă: