| Mihai_Antonio_1990 a întrebat:

Stiu ca pare ciudata intrebarea dar :happy
Templieri au luptat pentru Ierusalim
Islamici au luptat pentru Ierusalim
Credinciosii, musulmani au luptat pentru Ierusalim
Toti luptam pentru Ierusalim
Dar cu toti nu stim ce e acolo cu adevarat... DOAR PRESUPUNERI, dupa parerea mea Ierusalimul este un centru politico-militar in care s-a instaurat si credinta, din cauza acelui loc s-au razboit multe "specii" de oameni, din cauza unor simple neintelegeri ...Si in ziua de azi sunt conflicte izolate, poate din aceasta cauza a contradictiilor credintei si a absolutistiilor din ziua de azi "marii regi ai lumilaughing": s-ar ajunge la al 3-lea razboi mondial credhappy Voi cum vedeti lucrurile?

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

E doar capitala mondiala a fanatismului religios. Iar oriunde ai fanatism religios, ai si razboi. Este inevitabil.

2 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Nu vreau să mă abat de la subiect sau chestii de genul dar după părerea mea vorbim de lucruri fără sens.
Adică şi mie îmi place să vorbesc despre religie, chestii interesante care chiar "crezi" ca te poate ajuta.
Dar să vorbim despre ceva care chiar nu ne ajută la un nimic (un teritoriu) care il vor doar câţiva proşti şi presupuneri, minciuni, adevăruri transformate în minciuni şi toate porcariile care se speculeaza eu zic sa nu vorbim degeaba şi prost.
Părerea mea, sunt sătul de toate câcaturile, când asculţi de la un om care a văzut cu ochii lui şi ştie sau când ai fost tu acolo şi poţi face schimb de părere cu cineva atunci da, dar noi vorbim de ceva care chiar nu ne interesează.
Gen OZN, fantome etc...
Frate dacă ai văzut sau ai simţit atunci poţi spune că eşti interesat, dar dacă nu ai văzut in viaţa ta şi nu ai nici-o legătura cu aşa ceva eu zic că vorbim mult şi prost.
Na eu ţi-am zis părerea.

| doctorandus a răspuns:

Thomas Paine: Toata complexa problematica religioasa a lumii moderne se datoreste faptului ca la Ierusalim nu aveau azil de nebuni.