| mODIN a întrebat:

Succesul lui Georgescu e un argument bun impotriva cenzurii. Fenomentul anti "fake news" si "misinformation" si "hate speech" din ultimii ani, dar mai ales de la pandemie incoace mi se pare ca a dus la aparitia personajelor de genul. Oamenii sariti de pe fix care, in mod normal, si-ar putea exprima public opinia pe retele de socializare au ajuns sa fie cenzurati si blocati in masa, lucru care i-a fortat sa-si faca proprile grupuri (de tip 'echo chamber') unde sunt doar ei intre ei si nu are cine sa-i contrazica sau sa le arate ca argumentele lor nu au nici o logica.

Eu personal cred ca solutia ar fi sa nu mai interzicem oamenilor care cred ca pamantul e plat, ca pandemia a fost planificata de oculta mondiala, ca la Davos se intalnesc oameni reptila de pe planeta Nibiru s. a.m.d. sa isi expuna public ideile. Cu cat permitem oamenilor de genul (care cel mai probabil sunt vulnerabili din cauza lipsei de educatie sau de contact cu lumea) sa participe mai mult la discutiile pe care le avem toti ceilalti, cu atat ideologiile astea traznite vor avea mai putina tractiune. Ce parere aveti? Este asta o solutie sau preferati si mai multa cenzura?

3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Vrei acum sa interzici cenzura. Sa inteleg ca pana mai ieri erai de acord cu ea?

"nu are cine sa-i contrazica sau sa le arate ca argumentele lor nu au nici o logica."
Tu vrei sa le impui convingerile tale, despre care crezi ca sunt corecte, dar nu esti dispusa sa asculti argumentele lor.
Deja le-ai pus etichete: needucati sau incuiati.
E loc sub soare pentru toata lumea, fara sa ne dam in cap unii altora.
Tocmai asta e democratia.

| mODIN explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Am fost MEREU anti cenzura, motiv pentru care nu folosesc platforme de social media, in afara de TPU. Tocmai asta e punctul meu de vedere, ca asa ar fi normal intr-o democratie.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La modul general cenzura nu este buna dar nici nu pot fi acceptate toate aberatiile, mai ales cele care influenteaza in rau.