| Riot a întrebat:

Suna a discriminare sau a incurajare prosteasca pentru cresterea natalitatii?
http://www.gandul.info/......14/galerie

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Una din multele încurajări prosteşti întru creşterea natalităţii!
Cum era şi aia pe criteriu religios cum că Germania ar deveni stat islamic în 2050.

Abh
| Abh a răspuns:

Dragii mei, din gravidele pe care le ingrijesc eu, 70% ( cu indulgenta) sunt tiganci. Dar nu orice fel de tiganci, ci din acelea care vin ( cu Salvarea, bineinteles)si se interneaza fara nimic la ele( ma refer la vata, pijamale, haine pentru copil), cu exceptia tigarilor si a brichetei pe care le detin in buzunar.
Si acum sa va povestesc ceva haios. Am avut mai demult o tiganca care a nascut si nu vroia sa se puna pe targa fiindca nu-si gasea tigarile.Va dati seama?

| thealchemist a răspuns:

Suna mai mult a stire de tip otv.

| Alistair a răspuns:

Eu zic ca au dreptate. Acuma sa lasam fazele cu discriminarea la o parte pentru ca daca nu era Hitler si genocidul nu se stia de asa ceva. Acuma daca esti rrom nu mai au voie autoritatile sa iti faca nimic pentru ca asta ar insemna discriminare si rasism, adica ei au voie sa isi construiasca baraci ilegale in centru orasului dar autoritatile nu au voie sa le darame pentru ca este rasism, dar eu daca imi fac una nu ar mai fi nici o problema sa o darame. Ganditi-va ce s-ar ajunge daca ar continua sa creasca populatia rroma din Romania, si asa avem destule probleme din cauza lor.

| cinnamon a răspuns:

Mie-mi suna a incurajare dar intr-un sens ironic si dicriminator. Prost, prost exemplul. Mai bine scriau direct "faceti ma copii ca vin tiganii peste noi".