anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt 100% convins ca o sa iasa Mircea Geoana ca si presedinte al Romaniei.
Voi ce credeti?
P. S- dupa alegeri o sa revin cu o intrebare asemanatoare in care o sa va spun: V-am zis eu!

Răspuns Câştigător
HepHap
| HepHap a răspuns:

Nu sunt 100% convins ca Geoana va iesi presedinte, dar cred ca are sanse mai mari decat Basescu sa iasa. Asta pentru ca Geoana are priza in randul orbilor si imbecililor, si astia sunt mai multi decat oamenii care pot sa judece.

Eu unul as spera ca dupa alegeri sa iti stergi contul, ca multi altii care au fost tari in gura si apoi au disparut, cand s-a dovedit ca nu au dreptate. Dar ma tem ca nu va fi asa.

25 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Eu chiar azi am de gand sa pun o suma mare la pariuri pe Basescu fiindca are cota de 2. 85 si mi se pare prea mare. Aseara consider ca Basescu i-a dat clasa lui Geoana, iar dupa aia televiziunile, chiar si cele ce erau contra Basescu, l-au criticat pe Geoana. Nu mai spun de interventia lui Vantu la Realitatea, unde s-au demascat singuri. A, sa fi vazut si emisiunea lui Badea. L-a dat si el de pamant pe Mirciulica.
Am pronosticat inainte de alegeri ca Basescu si Geoana vor iesi in turul 2 si va castiga Basescu. Imi mentin parerea. Si asta fiindca sper, vreau si doresc sa iasa raul cel mai mic si sa tinem comunistii departe.
De alegeri voi face exit-polluri de dimineata la 7 pana la ora 22:00. Pe cei ce-i intreb si-mi raspund c-au votat cu Geoana le plesnesc una rapid.laughing
Votati sinceritatea si nu demagogia. Votati simplitatea si nu diplomatia. Votati viitorul ( dreapta ) si nu trecutul ( stanga ). Votati cu cap si nu cu cele 2 kilograme de faina. Votati pentru cei ce-au cazut la datorie de revolutie.

HepHap
| HepHap a răspuns:

Pe mine inca ma socheaza ca si pe TPU agramatii si incoerentii au tendinta sa se coalizeze in jurul lui Geoana. Fara suparare, dragii mei, dar cei mai multi dintre cei care il sprijiniti pe Geoana aveti probleme de ortografiere si de logica. Nu doar ca nu reusiti sa il sprijiniti pe Geoana cu un discurs coerent si logic, dar ii faceti un deserviciu. Cimentati convingerea ca Geoana se bazeaza pe sprijinul celor multi si needucati.

@ Tudor

"a-ti uitat" e gresit, "ati uitat" e corect.

April
| April a răspuns:

Te superi daca te parafrazez? Sunt convinsa suta la suta ca o sa iasa Basescu; si dupa alegeri o sa revin cu o intrebare:ce v-a spus Tudor?

April
| April a răspuns:

Ei bine:ce v-a spus Tudor?

mihaicd
| mihaicd a răspuns:

Eu sunt 100% convins ca o sa iasa Iliescu.

| hominid dreak a răspuns:

Cu cat sunt mai inteligenti cei care il aleg pe Bas? Romanul nu voteaza partide, ideologii sau alte dracarii din astea, voteaza oameni, si daca omul a dezamagit, atunci se vrea o shimbare.Si apoi, nici politicienii nu mai tin la ideologiile lor, la partidele lor, pe care drac sa-l mai votezi? Sa traiti bine, fiecare cum puteti!

| DianaLostInDreams a răspuns:

Tudor, sunt complet de acord cu tine.Sa speram ca va iesi. Daca iese iar Basescu, vai de noi!

| ellene a răspuns:

Eu nu as fi asa sigura in locul tau...nu se stie niciodata. Oricum, tind sa cred exact invers, ca va iesi Basescu.

| alisalisa a răspuns:

Si eu cred ca iasa Mircea Geoana. Ce om l-ar mai vota pe Basescu?
La confruntare Basescu vorbea ca si cand el era in opozitie, nu ca a fost la putere 5 ani. I-a mers acum 5 ani dar nu cred ca-i va merge si acum.
Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca Geoana e mai bun, dar de Basescu m-am saturat.

Pa, pa

| BabyPink a răspuns:

@Flav are dreptate, Marinarul i-a cam dat maxim aseară lui Geoană.
laughing))

| Ana a răspuns:

Stai u linistit ca nu iese geoanawinking

| Emeraude a răspuns:

Geoana si-a facut o campanie murdara, lucru care-i sta in caracter, mizeria il defineste in tot ceea ce spune si face (mai ales in ceea ce minte). Sau nu va amintiti de "promisiunile" sale cum ca orisice roman se intoarce din strainatate primeste nu stiu cate mii de euro si finantare pentru o mica afacere? Zau asa, verisoara mea s-a intors in tara imediat dupa ce au facut pactul cu PDL-ul (evident, nu din motivul ăsta pueril)...si unde's banii de la bunicuta? La Geoana in buzunar.Nici Basescu nu-i mai frumos, mai inteligent, cu idei mai bune, dar mi-a intrat in gat Geoana cu toate minciunile sale si campania asta facuta "smechereste", pe la spate. Daca se duelau in cunostinte politice nu ma deranja, dar ce-a facut Geoana se numeste exact contrariul initiativei sale si a prea stimatului Crinistruţ, campania de bun-simt. E una sa te iei de un om, si e alta sa afirmi ca si-a batut familia si alte cele, care depasesc cu mult granitele politicii. La inceput il sustineam, in speranta ca o conducere noua poate duce spre o schimbare favorabila, dar m-am inselat in ultimele doua saptamani, in care campania facuta de Geoana nu a fost altceva decat un atac continuu la adresa lui Basescu. Rau cu rau dar mai bine fara rau, asa ca DA, am sa-l votez pe Basescu si sunt sigura ca vor fi multi altii care vor proceda la fel ca si mine.
M-am saturat de frustrati care vin de pe toate drumurile, sperand ca pot pune mana pe o bucata din "ciolanul" Romaniei.Romania nu-i a lor, e a romanilor. Hai pa-pa!

| Emeraude a răspuns:

Tudorele, dar tie iti place sa fii mintit. Da' rau de tot. happy

| drumurile a răspuns:

Eu nu stiu pe cine sa votez, dar cred ca va iesi basescu, toti il vor

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Si eu cred ca va iesii tot Geoana, el are si sustinatorii lui Crin Antonescu.Basescu are sanse mai putine mai ales dupa episodul cu acel copil pe care l-ar fi lovit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate, sa stii ca replica "Prosti, dar multi!" nu degeaba a ramas memorabila: pentru ca e valabila peste timp, indiferent cat timp!
Asa ca nu e cazul sa revii cu postarea "V-am zis eu!", pentru ca nu esti singurul care are o privire de ansamblu asupra starii mentale a majoritatii populatiei din tara!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mircea geoana... 100%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mihaicd, eu iti recomand sa ramai la stadiul de ginecolog(daca nu ma insel), caci Iliescu nu mai e la putere si va tot temeti de comunism, dar ati uitat ca suntem membri ONU si UE?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@april, nu ma supar, dar ramane de vazut care o sa aiba dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@HepHap iti recomand ochelari cu dioptri sau sa urmaresti aceasta reclama: http://www.youtube.com/watch?v=A3yKc946pNQ

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Tudor, Singularul este dioptrie, cu pluralul dioptrii, adica doi i! N-am nevoie de ele, asa cum nici altii nu au, pentru a sesiza greselile!
Nu fi necajit, se mai intampla!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dmonik pe tine nu te-am intrebat nimic, se pare ca tu ai nevoie de ochelari cu dioptrii, desi raspunsul meu e evident ca era spre @HepHap.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tudor, te inseli, m-ai bagat in seama cand mi-ai votat raspunsul, astfel atragandu-mi atentia asupra faptului ca ai putea sa-mi fii superior! M-am linistit, nu esti! Ti-am atras atentia asupra unei greseli evidente! Era interventie cu scop corectiv! Voteaza-ma! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In acest moment a aparut o informatie foarte FIERBINTE despre Basescu. Vedeti pe www.blog.imperiaonline.me

| ciucuda a răspuns:

Am ramas socat de stirea pe care am citit-o pe blog.imperiaonline.me, referitoare la Basescu.