| Hombre a întrebat:

Sunt 8 ani de cand Basescu e in functia de presedinte al Romaniei si multe lucruri a promis acest om romanilor. Va rog sa spuneti daca in afara de scandalurile interminabile pe care le-a creat a facut o fapta buna pentru Romania?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu am fost in viata mea cu PSD-ul sau cu alt partid politic. Sunt cat se poate de impartial si mai ales nu puteam sa fiu cu PSD-ul in `90 pentru ca aveam 17 ani nu vad ce te-ar interesa politica la varsta aia.

Cu Ponta o spun pentru ca asta este legea in Romania si nu poate fi deschis un dosar fiindca este premier si are imunitate. Basescu cat era primar era condamdat daca fura vreo daca. Dosarul cu flota e inchis nu e pe rol. Din 2010 este inchis dar nu stiu de unde ai auzit tu tampenii din astea.

Si ba boule, ba dobitocu dracului. Cum ai fost tu acum 32 de ani afara cand ai spus ca mai ai cateva luni pana faci 18 ani intr-un topic scris de tine acum cateva zile? Dobitocu dracului. Minti da ultimu idiot dupa ce tu cu mana ta scrii ca mai ai cateva luni pana faci 18 ani!

104 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

A facut multe fapte bune dar fiind atat de modest a ascuns totul.

| alealexuta a răspuns:

Nu il accept in nicun caz si pot spune linistita Nu e doar. ceva ce nu vreau sa spun alegera mea..Condiitile voastre.papahappy

| SaveTheNature a răspuns (pentru deyutza135):

Romania nu a intrat in Uniunea Europeana datorita lui Basescu! Habar n-ai!

| SaveTheNature a răspuns (pentru CandyHearts):

Ce criza bah? Polonia, pe criza a reusit sa-si aduca aproape toti cetatenii emigranti inapoi in tara, Polonia pe criza a avut o crestere economica spectaculoasa.
Pentru ca au avut un presedinte competent.
Si sa-ti mai spun ceva, orice tara daca ar fi taiat 25% din salarii ar fi trecut cu brio bprin criza.
E o msaura clara ca te doare-n pix de populatie, in timp ce, marii bogati ai romaniei au umflat facturile si sa-u imbogatit si mai mult chiar in timp de criza.
Gandesti limitat scuza-ma.
Tarile scandinave nici nu au auzit de criza. Au conducere competenta.
Noi am avut un presedinte care ar fi taiat de la toti saracii Romaniei sa aiba el o imagine buna peste hotare, in timp ce pensionarii mor ca nu au bani de medicamente.
Halal presedinte, halal masuri, halal alegatori.
Prosti bata toti!

| CandyHearts a răspuns (pentru SaveTheNature):

La cum gandesti nici tu nu cred ca esti prea destept, vezi nu te enerva ca nu eu te-am jignit prima, eu mi-am spus parerea si nu am facut limitat la minte sau prost pe nimeni, eu la randul meu respect parerea voastra chiar daca nu e la fel cu a mea... si daca te consideri asa de "porumbelul pacii" nu mai jignii oamenii inainte sa-i cunosti.

| SaveTheNature a răspuns (pentru CandyHearts):

Imi cer scuze.

| stpu a răspuns:

E incredibil ca aceasta tara dupa 20 de ani de la comunist inca n-a inteles ce inseamna democratia.
De ce astepti ca Traian Basescu sa faca ceva bun pentru tara cand in parlament sunt 400 de parlamentari care ar trebui sa faca acelasi lucru, dar n-o fac si nimeni nu-i intreaba nimic, nimeni nu-i suspenda cand lipsesc, cand dorm pe fotolii?
Traian Basescu e un singur om dintr-un sistem politic foarte complex.
Eu mai mult imi doresc demisia umflatilor de senatori si deputati care isi aranjeaza doar afacerile, decat demisia unui singur om.
A, si sa scoata naibii imunitatea pentru deputati si senatori!

| Hombre explică (pentru stpu):

"Eu mai mult imi doresc demisia umflatilor de senatori si deputati care isi aranjeaza doar afacerile, decat demisia unui singur om."
Suficient sa-mi dau seama in ce directie bati, vrei sa marchezi un gol dar ratezi cu propiile-ti idei monsieur, pe deoparte iti dau dreptate ca nu s-a invatat democratia, dar Basescu e primul care nu a invatat asta si nu o va invata niciodata conform declaratiei lui;
" Eu nu pot sa conduc institutiile statului in mod democratic"
Cat priveste raportul Basescu singur si 400 de parlamentari nu-i tot una, acest singur Basescu in ultimi 8 ani de cand e presedinte a generat scandaluri politice mai mult decat 400 parlamentari la un loc. Deci se pare ca esti intr-o eroare de socoteli chiar si de principii avand in vedere ca o doza de nationalism iti curge prin vene, si zic aceasta tot din ideile tale;
Mai precis e vorba de una bucata "ţigan gras", " ţiganii(îmi pare rău dar eu am dex de dinainte de ’89) prin oraş pot cumpăra oameni",
"aşa că beţivul ăsta a luat bani de la el. a băut banii. să-i ia cămătarul casa? nu. ce să facă cu ea? el oricum are castel. îi ia fata. da, fata. copilul beţivului, zisă Vica, va ajunge pe mâna ţiganilor. cum? păi cum, frumos. se urcă personajul dubios în Bmw se duce acasă la beţiv, sparge uşa, o ia pe fată pe sus, îi dă o palmă, o urcă în maşină. hasta la vista, baby!" Si in timp ce asta se intampla pe la tine presedintele Basescu ce face!?!? Iata,
http://www.youtube.com/watch?v=mxP6z9sdNls
Si te mai intrebi de ce tiganii isi permit sa faca asa ceva, cine-i incurajeaza? Saracul Basescu, e si el singur impotriva noastra.

| RamonaRay a răspuns:

Toti cei care au raspuns la aceasta intrebare ar trebui sa vizioneze acest videoclip:
http://www.youtube.com/watch?v=_UlQysfpqds

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru the2k):

Inteligent raspuns ba baiatule. Sa iti ajute Dumnezeu sa mergi si tu prin Europa si prin lume in viata cat merg eu intr-un an. Voi inghititi tot ce e in presa ca afara e totul roz, ca nu stiu ce. Au infrastructura mai buna si servicii dar nivelul de trai nu este mult peste noi decat pentru cei care muncesc. Romanii care se duc acolo si muncesc 10-12 ore pe zi da castiga dar cei de acolo care muncesc 6 sau 8 ore pe zi in functie de domeniu nu castiga mai mult ca noi raportat la preturile din tara respectiva. Englezii o duc de exemplu de 15 ori mai rau ca noi ca si salarii pentru ca ei cheltuie pe mancare 700-800 de lire pe luna deci nu mai vorbii ca esti compelt pe langa dar este bine ca macar ai recunoscut ca tu esti tampitul in discutia asta!

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Hombre):

Pensile la ei erau cam cu 15-30 la suta mai mari decat salariul nostru mediu in functie de domeniul in care au lucrat. Eu nu am spus ca astia nu au furat pentru ca absolut toata clasa politica fura dar am spus ca daca ar venii USL-ul la putere ar fi mult mai rau. Nu poti sa pui la putere doi puscariasi. Ponta numai cu doctoratul isi lua 20 de ani. Fals, uz de fals, fals in acte publice, fals in declaratii publice, ocuparea abuziva a unei functii pentru a ocupat loc intr-o universitate pe baza doctoratului si asa mai departe, nerespectarea deciziilor curtii constitutionale pentru ca a plecat la Bruxelle pe langa altele dar asta este clara. Nu poti pune asemenea oameni sa conduca o tara. Macar Basescu a facut dar nu este demonstrat de justitie. Cand va fi condamnat da dar pana atunci nu suntem justitie ca sa dam noi decizii si da vorbesc de cei care au guvernat acum 15 ani pentru ca 70-75% din PSD sunt tot cei de atunci, sunt prea putini tineri!

Nu o dau in gard. Am spus ca daca va veni PSD-ul la putere va fi jale nu ca ar fi bun Basescu. Nici unul nu sunt buni dar PSD-ul a vandut tara si a adus-o in situatia in care este astazi si din acest motiv nu e cazul sa revina la putere!

| stpu a răspuns (pentru Hombre):

N-am sa vorbesc despre coruptia sau crima organizata din Romania ca ea exista peste tot, nu doar la Cotroceni...Nu Basescu ii da ordin judecatorului sa-i elibereze, ci tiganii ii platesc cu sume colosale. Unde sunt baietii aia de la crima organizata? A, pai da, sunt ocupati cu jocurile politice. Da, stiu ca la un moment dat exista un CAP, dar fara dovezi greu sa-l condamnam.
Cat despre ideile mele... Sa nu uitam finalul:
"P.S. textul nu este decât o proză şi trebuie tratat ca atare. autorul nu se face responsabil de autenticitatea întâmplării, cum de altfel, nu se face vinovat pentru răpiri, şi nici atât pentru că s-a murdărit Merţanul. poate e vinovat că plouă, poate puţin."

| Hombre explică (pentru FurtunaDiesel):

Bai fratioare tu te da-i mai smek ca ai fost pe afara, i-a fii atent aici; In 1990 marea majoritate a populatiei urla cat ii tinea bojogii ca Ion Ratiu si C.Coposu le vinde tara, acum vii tu si o alta parte a electoratului care ati fost cu PSD atunci si spuneti invers, ca PSD a vandut tara si a adus-o in situatia in care este astazi.
Bai frate tara e aici, insa golanii care o guverneaza de 4 ani in frunte cu Basescu a facut-o praf (Basescu acum cateva zile a declarat ca dupa ce isi reia functia de presedinte mai desfiinteaza 100 de mii paturi la spitale) tu esti orb? Si mai ai si tupeul sa-mi spui ca nu esti cu Basescu, dar nici cu PSD pai tu cu cine dracu' esti bai cu martieni. Esti basist si in sange, si de o naivitate si rar intalnita daca tu crezi ca vorbesti cu vreun prost mai ales cand spui ca; "Nu poti sa pui la putere doi puscariasi." care puscariasi ma "Ponta numai cu doctoratul isi lua 20 de ani" pai a fost condamnat!? n-am stiut ca un destept ca tine spune de cineva care nu are nici macar un dosar instrumentat e puscarias si spui si sigur cati ani va fi condamnat laughing Atunci Basescu care a furat casa cand era primar cati ani ia daca ponta pentru plagiat ia 20 de ani laughing
Si al doilea puscarias care e!?!? Basescu? "Macar Basescu a facut dar nu este demonstrat de justitie." mai puta Basescu are dosar pe rol dar sa intrerupt pentru ca are imunitate dar poate da norocul peste el sa si-o piarda.
Ia fii atent frate, cu mine sa n-o arzi ca esti jmek ca ai fost pe afara, dupa felul cum gandesti pot comite o eroare sa-ti dau 5-18 ani stiind ca si la varste inaintate unii gandesc la fel, dar ma risc sa zic ca ai vreo 25-30 de ani dupa felul cum spui ca te duci mereu pe afara.Sa stii ca am inceput sa-i urasc pe acestia care se umfla ca sunt mai destepti doar pentra ca a trecut de doar de bariera dintre tari si casa nu mai te umfli si la mine, atentie, acum 32 de ani am fost prima data afara, ai inteles, da? Si, mucles.

| Hombre explică (pentru stpu):

"Nu Basescu ii da ordin judecatorului sa-i elibereze, ci tiganii ii platesc cu sume colosale."
Frate ce-mi faci, imi arunci placenta noului nascut pe ochi minti sa-mi invaluesti judecata matura, nuuu fratie, nu merge scuza asta, rotile justitiei are bete-n spite, e facuta praf tocmai din comporatment, el insusi Traian Base lider maxim are dosare si sunt la sertatare...imunitatea, cine stie, poate da norocul peste el maine, Iar baietii de la crima organizata speculeaza prostiile sefului.
Sigur ca autorul nu se face responsabil de autenticitatea intamplari, insa tare drag mi-ar fi daca celor care face aceste intamplari, le-ar cade catusele pe maini dar nu se stie, caci ce poate aduce uneori o zi nu aduce anul.

| stpu a răspuns (pentru Hombre):

Tuturor ne-ar fi drag daca vinovatii ar plati. Dar in momentul ala voi incepe sa-mi dau singur palme crezand ca traiesc doar un vis laughing

rolling on the floor "Si ba boule, ba dobitocu dracului. Cum ai fost tu acum 32 de ani afara cand ai spus ca mai ai cateva luni pana faci 18 ani intr-un topic scris de tine acum cateva zile? Dobitocu dracului. Minti da ultimu idiot dupa ce tu cu mana ta scrii ca mai ai cateva luni pana faci 18 ani!"
Inseamana ca imi citesti postarile.
Vezi diferenta dinte mine si tine e ca eu tot ce citesc mai citesc si printre randuri, iar tu inghiti tot.
Acolo unde am spus ca am 18 ani daca citesti atent vei vedea coniuctura si iti vei da seama ca e la misto.De fel imi place mult umorul.
Te-ai manifestet exact ca un pusti si ai inceput sa injuri ca un badaran cand ai descoperit ca undeva am spus ce varsta am fara sa fii sigur de acesta, tipic celor suse mai inainte despre Ponta.
17+22=37 de ani virsta ta si e adevarat ca m-am inselat doar am spus in raspunsul anterior;
"dupa felul cum gandesti pot comite o eroare sa-ti dau 5-18 ani stiind ca si la varste inaintate unii gandesc la fel, dar ma risc sa zic ca ai vreo 25-30 de ani dupa felul cum spui ca te duci mereu pe afara" insa ceea ce e mai grav ca ai 37 de ani si gandesti ca un pusti de 16 ani. La revolutie aveam 33 de ani.
Doar o categorie de indivizi incepe sa injure cand nu poate sa tina piept unei contradictii, prosti, drept pentru care iti meriti mult rafnita FUNDA.

Răspuns utilizator avertizat

L-am ridicat eu in slavi pe Basescu? Nici vorba! Nu imi curg deloc balele, nu ma enervez absolut deloc dar cand un om vorbesti asa merita sa ii raspunzi in acelasi mod doar ca mult mai direct ca sa inteleaga! Ideea este ca Basescu daca ar fi singur nu ar avea puterea sa faca nimic si ceilalti avand un presedinte in opozitie nu ar putea sa faca totul dupa bunul plac si in plus Basescu a furat, evident dar nici vorba cat PSD-ul adica Nastase, Geoana si Roman. Roman cu Nastase iti spun pentru ca eram la conducerea uzinei Autobuzu Bucuresti dupa ce terminasem facultatea in `98 cand primisem utilaje noi care s-au vandut printr-un contract semnat de Nastase la fier vechi pentru ca au fost casate dar ele erau de 4 zile in functiune, venisera in ambalajul original, aveau sisteme digitale multe pe care scria clar ca nu au nici 100 de ore de functonare si asa mai departe. Daca nu ar exista opozitie ne-am intoarce inapoi in perioada in care tara a fost distrusa de PSD-ul de atunci cu cine spui tu Basescu, Nastase, Iliescu, Roman, Dinescu, Caramitru, Ana Blandiana, Paunescu, Sergiu Nicolaescu, Barladeanu, Stanculescu si toti ceilalti!

Nu. Am inceput sa injur pentru ca vorbesti aiurea si asta meriti. Si de fapt nu te-am injurat ti-am spus ceea ce esti de fapt! Daca tie iti place umorul inseamna ca ai un omor foarte prost imi pare rau pentru tine. Daca aveai 33 de ani la revolutie nu gadeai asa tinand cont de cum s-a trait atunci din cauza celor care conduc astazi in frunte cu toti si Basescu si PSD-ul si PRM-ul dar cei mai vinovati sunt cei din fostul FSN si Vadim care exceptand situatia lui Basescu toti sunt in PSD acum si din acest motiv sunt impotriva acestei gloate! Practic comunismul nu a facut nimic. A facut Transfagaranul, canalul Dunare-Marea Neagra, Intercontinental etc. dar in toate acestea si multe altele au murit peste 3, 8 milioane de oameni ceea ce nu se poate compara cu absolut nici o performanta deci totul a fost 0!

Răspuns utilizator avertizat

Gresit! Atata timp cat in una din camerele parlamentului nu exista cel putin jumatate din membrii apartinand altor partide cu exceptia celor care sunt la guvernare nu exista o forta de opozitie cu putere decizionala ceea ce inseamna ca opozitia este degeaba ne avand nici un cuvant de spus deci partidul care se afla la putere are putere absoluta asupra deciziilor tarii mai ales acum cand Curtea Constitutionala nu mai poate anula deciziile parlamentului dupa noua lege singurul lucru pe care il poate face este sa o trimita la revizuit si chiar daca schimbi o virgula se numeste ca este revizuita sau adaugi un paragraf sau iei un paragraf si a doua oara nu mai poate avea nici un cuvant curtea constitutionala.

Eu va inteleg ca sunteti suparati pe Basescu, si eu sunt in principal pentru marirea TVA-ului pentru ca asta mi-a scazut cu foarte mult cifra de afaceri a firmei si m-a afectat cel mai mult dar in egala masura sunt suparat si pe politica economica a USL-ului pentru valorile la care a ajuns euro si ma afecteaza aproape la fel de mult deocamdata dar daca nu va ajunge macar la o stabilitate daca nu sa scada ma va afecta in continuare mult mai mult decat marirea TVA-ului. Supararea nu trebuie sa o manifestam prin demiterea unui presedinte si continuarea instabilitatii economice, trebuie sa punem in balanta totul si sa luam o decizie, asta nu neaparat eu sau alte persoane neimplicate si care nu au timp si chef de politica (,) cat cei care se duc la vot maine.

Daca vreti cu adevarat o analiza impartiala cititi putin presa straina nu cea interna. Citit ceea ce spun ziarele de afara si veti vedea in ce situatie sunt USL-ul si cate de criticati sunt. Daca doriti sa va dau mai exact datele uitati-va in editiile The Sun, The Guardian, Le Figaro, Reuters si cam atat am citit si existau numai critici!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Cum ba care comunisti tu esti sanatos?
- Florin Georgescu ministrul finantelor director la Directia Control de Stat a PCR;
- Andrei Marga ministrul afacerilor externe membru al PCR din timpul studentiei mai exact din `77 de cand s-a reintors in tara de la nu stiu ce bursa luata prin partidul comunist chiar el a recunoscut;
- Daniel Chitoiu inca de la terminarea facultatii ocupa functia de director al cinematografului Patria si devine un membru marcant al PCR;
- Ioan Rus care fusese desemnat si el ministru scrie chiar in biografia de pe blog ca a fost cel mai activ membru al Tineretului Comunist Roman;
- Corneliu Dobritoiu comandantul institutului de Medicina Militara din Bucuresti, apoi ofiter in directia 5 (Aia a PCR nu trupa Directia 5 ca tu le incurci) si clar acolo nu ajungeau decat membrii politici nimeni nu lua atunci functii de conducere fara sa fie in securitate sau in partid;
- Ministrul Justitiei Titus Corlatean membru al PCR, discipol al lui Silviu Brucan si ulterior consilier adjunct al lui Dan Martian;
- Mariana Campeanu ministrul muncii director adjunct al Directiei centrale de Statistica Bucuresti, apoi sef de serviciu in aceiasi institutie, membra a tineretului comunist, apoi membra a PCR pana in `87 cand paraseste in mod ilegal tara in urma unei neintelegeri cu Stefan Andrei;
- Ecaterina Andronescu membra a PCR, conduce mai multe manifestatii pro PCR pana in `1981 cand pleaca intr-o excursie in Germania Comunista, trece ilegal in Germania Federala chiar pe frontiera unde ramane pana in 1992;
- Rovana Plumb inca din timpul facultatii devine membra a PCR, intre `84 si `86 ocupa functia de director al Clubului Roman al Pescarilor, apoi director adjunct al URBIS;
- Mircea Diaconu nu mai enumar totul ca ma apuca dimineata pentru ca s-a scris si in presa si toata lumea stie activitatea sa in PCR;
- Puiu Hosotti viceprimar al Constantei membru al PCR intre `83 si `89;
- Leonard Orban, fiul fostului primar al Brasovului Vasile Orban, membru al PCR, secretar de partil la I.A.C.S.I.M.;
- Lucian Isar ministru delegat pentru mediul de afaceri, secretar de partid la Scanteia Sucuresti din februarie `89 pana in decembrie `89.

Toate informatiile le poti gasi pe wikipedia, siteul arhivelor statului pentru ca sunt desecretizare, tot ce este acolo coincide cu ce este pe wikipedia si in unele cazuri este mai mult decat pe wikipedia, si in cartea "Reminiscentele Sistemului Politic din perioada Comunista" a lui Galatean. Despre Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Puiu Hosotti vorbeste si Pacepa in Orizonturi Rosii la un moment dar nu dezvoltand dar spunandu-le numele sub care scriau rapoarte de securitate. Nu stiu daca sunt 3-4 ministrii care nu sunt comunisti cum poti sa intrebi daca vad vreun comunist? Iati tu oi ca iti dau eu mielu!

inca o data iti mai spun ba netotule, care comunisti, chiar nu pricepi ca nu mai e nimeni comunist acum, pai asa poti sa spui de toti romani care a fost membri de partid bai inginerul lui peste probabil si tu ai fost utecist sau pioner. Dar lasa asta inginere, stii cat s-a incasat la buget mai mult in ultimele doua luni fata de incasarile pe care le facea guvernul Boc? 400 de milioane euro si stii de ce mai orbule, pentru ca nu mai sunt talharii PDL-isti UDREA, BLEJNAR, VIDEANU BAIETII DESTEPTI care le-a suspendat contractele si care a supt peste un miliard de dolari din banul public. Asta trebuie sa vezi tu mai natafletule nu comunisti si cai verzi pe pereti. Esti tu inginer si om de afaceri cand mi-o creste mie par in capul...

Vorbesti prostii. 400 de milioane de euro crestere economica in 2 luni ar insemna euro sa fie undeva la 2-2.5 lei deci hai sa nu mai vorbim prostii daca esti pe langa subiect. Nu am spus ca sunt om de afaferi. Am o afacere intr-adevar ca orice om care a muncit in viata si nu a fost idiot sa cheltuie banii pe alte tampenii. Unii au bagat banii in case si masini eu am facut ceea ce mi-a placut si ce am vrut sa realizez in viata.

P.S.
Prima oara sa iti creasca... si apoi sa iti creasca par in capul ei!

Si inca ceva "Ba netotule" cum care comunisti ba daca nu mai esti membru inseamna ca nu te mai numesti comunist? Ca si istoricul ala francez in `90 dupa revolutie ca toti sunt dizidenti cum au tinut in spate doi oameni o tara intreaga. Intrebare de om tampit si mai era si istoric. Asa ceva spui tu acum, cum poti sa pretinzi ca nu mai e nimeni comunist? Daca atunci ai facut parte dintr-un partid inseamna ca tu crezi in doctrina acelui partid politic, si din moment ce crezi intr-o doctrina politica respectiv comunismul inseamna ca esti comunist corect?

Nu am fost nici UTC-ist si nici pionier pentru ca parintii au venit din Germania fiind la un moment dat membrii ai familiei nu parintii sau cineva apropiat dar rude membre ale partidelor totalitar democrate germane si nici sa fi vrut desii nu mi-am dorit nici o-data si nu as fi putut sa am vreo legatura cu partidul si mai tarziu nu am avut nici un motiv sa fac parte dintr-un partid politic, iar apoi dupa `90 nu au mai existat partide nici macar un partid unic pentru ca nimeni nu crede in nici o doctrina, toti se plimba de la un partid la altul, nu au platforme de guvernare deloc, atunci cand ar trebui sa aiba platforme conforme cu idealurile doctrinei pe care o sustin si asa mai departe!

Serios s-a incasat dar nu din economie, s-a suptiat fraudele la jmecheri, contractele baietilor la energia electrica a statului au fost suspendate, banditi aia de la ANI sunt in vizor etc, faptul ca acum se face auditurile la ministere si sunt controale peste tot au dat de dracu, evazionisti, deci e un inceput si cred ca se poate si mai mult.

Asta ar insemna o crestere bugetara de peste 7% si un deficit bugetar undeva la 4.5-5%. Cu cifrele astea este imposibil ca leul sa nu se aprecieze masiv dar euro a crescut. Daca s-ar intampla in realitate o crestere economica atat de brusca si de mare euro ar fi cu siguranta sub 3 lei si nu cred ca exagerez daca spun chiar sub 2.5 lei. In 2002 euro era 32.000 de lei vechi adica 3.2 lei noi si deficitul era undeva aproape de 3% cu toate ca este adevarat exporturile se faceau si in alta moneda nu doar euro dar daca ar fi asa cum spui tu sa intre in visteria statului atatia bani am fi printre cei mai tari din Europa si asta ar fi insemnat ca UE sa creasca ratele datoriei publice si public garantata a Romaniei dar aceasta au fost discutii sa scada pe tema deprecierii leului. Nu s-a intamplat este adevarat dar s-a tot discutat pana marti de asta, ziarele iti stau la dispozitie poti verifica.

Ca asa au spus astia la TV nu stiu pentru ca nu prea mai am nici un fel de incredere in presa romana sa o citesc dar daca au spus o asemenea prostie absolut nimeni care a interactionat in viata lui cu bancile si cu politicile monetare nu va crede aceasta tampenie pentru ca ii da de gol cursul euro fara absolut nici un fel de drept de apel!

Rectific.Da ai dreptate, am cautat informatia si de fapt cele 400 de milioane era altceva, dar incasarea la buget e mai mare tocmai din motivele pe care ti le-am spus, evaziunea fiscala a scazut datorita auditurilor care se face acum.

Pai stai ma ca nu are nici o treaba Basescu, sunt pur si simplu altgoritmi economici prin care se poate explica si demonstra foarte clar ca acest lucru nu s-a intamplat!