anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt angajata la o firma din anul 2000. Zilele astea ne-a pus sa semnam un act aditional la contractul de munca de confidentialitate. Ce presupune din partea angajatorului acest lucru?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In general e bine sa citesti cu atentie orice act, inainte de a-l semna. Nimeni nu te poate impiedica sa faci asta, chiar daca e patronu de fata, tot trebuie sa citesti inainte de a semna.

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna ziua depinde ce prevede acest act aditional, aveti anumiti termeni care trebuie respectati atat de dvs ca angajat cit si de angajator.

| psiholoaga a răspuns:

Pe contract ar trebui sa scrie obligatiile fiecarei parti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei nu au voie sa dea data despre tine cum ar fi: adresa, tel, data nasterii, boli, salariu etc iar tu nu ai voie sa dai date despre ei, despre activitate si despre lucrurile care se intampla in firma, salariul tau stiu ca este confidential happy de obicei, asa stiu eu acum depinde ce ai semnat tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am inteles de la cineva cum ca asta ar presupune si o marire de salariu, este adevarat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai pe romaneste, nici una dintre parti sa nu dea din casa. Nu e obligatoriu sa aduca dupa sine si indemnizatie, pentru ca e vorba de o eventuala indemnizatie, nu se pluseaza la salariu. E separata.