Deci, divortul te costa aprox.60-70ron taxa de timbru, pentru.ca te declari o persoana fara mari venituri(trebuie' sa te duci la judecatorie la INFO si trebuie sa fii un pic batoasa cu aia de acolo). Dupa care te trimite unde stie ea sa faci o declaratie la instanta...te invata ea...si asta-i tot, in maxim 5 hai 6 luni se rezolva, sa cante sotul cat o vrea,ai sa te convingi singura,si pensie alimentara obligatoriu,iltrimite la maturat si tot trebuie sa plateasca,iar pentru fata te duci la protectia copilului si te invata ei totul,acolo sunt mai amabili cu tine.
Bun,acum la partaj... daca il aveti impreuna"casa" se imparte, daca nu aveti bani se poate face o camera pentru fiecare(adica stati impreuna in casa dar separat)daca vrei raspuns detaliat lasa-mi mesaj pe cont-ul "TPU".
PARINTII MEI AU FACUT LA FEL, EXACT CA IN CAZUL TAU, CU COPIL MINOR.
si FUNDA :d
Am o foarte mare curiozitate, care este de fapt situatia ta reala? Inainte spuneai o cu totul alta decat acum.
Ai putea sa intentezi o actiune prin care sotul sa fie obligat sa contribuie la intretinere si la cresterea fetitei, de asemenea sa faceti partajul bunurilor comune, acesta se poate face si pe timpul casatoriei. Trebuie sa ai probe temeinice care sa sustina afirmatiile ce le faci. Numai bine!
Inainte de asta mai ai pus o intrebare in care ziceai ca suferi de nu stiu ce boala si ca ai doi copii. Apoi daca tot vrei sa ne iei de fraieri nu mai schimba povestile. Te incurci in proprile tale minciuni!
Scz nu eram eu la calc...era altcineva! Nu lua in considerare ce am scris...ok?