anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt copil din plasament și mă apropii de vârsta de 18 ani. Din moment ce ești major,asistentul maternal poate să te dea fara nicio obligație afara din locuința sa. De când am fost mică, sunt amenințată cu această situație și am un asistent maternal foarte toxic. Eu le comunic inspecțiilor de caz dar aceștia din contră îmi spun ca trebuie doar să accept și să tac. Ce trebuie făcut?

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acum taci si accepti toate conditiile asistentului maternal pana implinesti 18 ani, dupa care iti iei servici si apoi pleci cu chirie unde vrei tu.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

In alta postare spune ca face sex cu fostul sot. Dar acum a trecut sub anonimat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

S-a incurcat in propriile minciuni, de aia a disparut.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ai o rudă care să aibă grijă de tine?

| MistarGoGu a răspuns:

La ce te aștepți din partea unor " paiate " puse pe nepotisme & spagi? Voi *( copii & adolescenții) sunteți doar o statistica pentru ei! Pune mana si invata bine o limba străină, o meserie si după 18 ai cu CI in buzunar o tai din România ca slabe șanse de angajare!

| just4ubr2015 a răspuns:

Sa te mariti si sa scapi de asistent maternal si sa iti faci familia ta

| angel6lust a răspuns:

Mergi la muncă și ia-ți o chirie (sper să nu stai în Cluj sau Oradea).

| Solane a răspuns:

Ce sa faci acum cand te apropii de 18 ani? Pai sa te pregatesti intens sa promovezi bacalaureatul. Apoi, daca intri la facultate sistemul te va intretine. Nu vei mi avea legatura cu asistentul maternal. Care, apropo, daca inspectiile nu au descoperit nimic in neregula, nu este rau. Altfel te mutau la alt asistent.
Iar daca nu intri la facultate, faci ca toti tinerii: te angajezi si te muti in chirie. Te intretii singura si scapi de orice toxicitate.

| MistarGoGu a răspuns (pentru Solane):

80 % din cei de la " Protecția Copilului " sunt puși pe pile, nepotisme & $pagi *( fiice, nepoate de mahari de prin primarii sau consilii județene)
Freacă hartoage 8 ore pe zi fără norma de lucru sau batai de cap! Cele mai caldute scaune din sistemul de STAT!
MULT ce ii doare pe ei capul ce se întâmplă cu amaratii aia din plasamente sau alte forme de " cazare "

| Zmfsbn15 a răspuns (pentru Solane):

Cei de la inspecții au văzut de mult relația mea dintre mine și asistentul maternal și le-am spus de atâtea ori ca se comportă urat cu mine și ca nu mai tolerez. Aceștia doar fac morală de fiecare dată când vin în vizită la copil și nu îmi amintesc când am avut o discuție fără reproșuri și amenințări.

| Solane a răspuns (pentru Zmfsbn15):

Poate si aasistentul s-a plans de tine? Cei de la inspectii iau relatii si de la scoala?

| Zmfsbn15 a răspuns (pentru Solane):

Asistentul se comportă urat cu mine și eu doresc cat mai mult să îl evit și atunci se plânge la inspecții de caz, spunându-le minciuni. În legătură cu școala profesorii le-au comunicat ca am un comportament adecvat și nu creez probleme.