Nu pot să-ţi spun decât un singur lucru : după referendum vom putea vedea ce a înţeles populaţia despre tot ce ţine de politic. Vom vedea pe câtă prostime se sprijină comuniştii şi ce au înţeles ei din atâţia ani de guvernare PSD-istă.
Rferendum -ul nu va face nici o diferenta. Referendumul va da optiunea romanilor de a alege din 2 variante MAFIOTE.
Tu scumpo, niciuna dintre opțiunile pe care le avem la indemână nu este perfectă, evident, DAR să pui semnul egalității intre ele e o... Aberație.
In politică nu trebuie să il alegi pe cel perfect. De ce? Pentru că nu există și nu va exista vreodată. In politică se alege cel mai puțin rău. Iar in cazul de față, Băsescu este acela.
Pai da. Basescu a reusit din 2004 absolut nimic. E intr-adevar o optiune viabila.
E de admirat.
Asta le-o zici celor care il sustin pe Basescu sau celor care il urasc? Macar mergi la referendum si spune ca DA bine au facut ca l-au demisionat. De foame mor cei care vor si nu se lasa usor cand dau de greu.
La cum se conduce Romania, indiferent de cine, romanii ar trebui sa fie in strada o data la 2 3 luni. indiferent cine e la putere.
Oricum Daca ajunge Ponta in viitor la putere va fi mai bine, nu ai vazut ca ii tot baga strambe lui Basescu nu era ca Boc si are de gand sa schimbe ceva din coruptia asta.
Da unde era Ponta, in astia 23 de ani cat s-a furat, undeva pe luna? nu cumva la dreapta lui Nastase si iliescu? Doi serpi au crescut inca un sarpe gata sa muste gatul romanilor slabiti de putere. vomit.
Sa vedem ce face, daca nici asta nu face ceva bun pentru tara cred ca vin la tine, montezi un aruncator de grenade in spatele remorcii - blindam bine camionu apoi eu conduc si tu bombardezi casa parlamentului.
Tu ai ales să pleci din țară și ai tupeul să le reproșezi ceva celor care au rămas?!?!
BINEINTELES. Eu am iesit si in Romania, si am iesit si aici sa protestez impotriva lui Basescu si a mafiei. Si sunt mandru de asta. Pricepi? Dau lectie de moralitate tuturor.
Si tu crezi ca tara ti-a ramas tie pentru ca ai ramas in ea? O sa ma intorc sa dovedesc multora ca se poate.
Dar chiar te rog să dovedești cât ești de capabil. Că logoree mulți știu să facă.
Dai lecții de moralitate? Mai degrabă de îngâmfare și naivitate.
Nu, nu mi-a rămas mie țara, dar nici nu-mi permit să-i insult pe alții de pe o poziție confortabilă, de la vreo 2500 de km distanță, doar pentru că am ieșit în stradă și am strigat 3 lozinci.
Problemema mea tocmai am scris-o in intrebare.
Vaii..nu va mai strofocati atata...sunt si alte subiecte mult mai importante pentru care sa va consumati nu politica..in Romania subiectul asta are doar o concluzie:politica e varza.iar tara e condusa numai de ratati. Oamenii nu stiu ce sa mai faca, nu toti putem pleca din tara si astia care nu pot fac orice ca sa le atraga atentia, dar degeaba, nu rezolva nimic, iar noi ar trebui sa ne vedem de scoala si viata
Daca nu ieseau in 89 in strada cand probabil nici nu existai, acum erai obligata sa mergi sa muncesti la camp in vacanta, pentru Ceausescu. viata ta si scoala depinde de politicieni nu de mai si de tati. Vezi k vorbesti in gol.
Plus ca e aiurea sa te plangi peste tot..site'ul asta consta in a pune intrebari, nu a'ti exprima nemultumirile