| Vasile323 a întrebat:

Sunt din județul Covasna și m-am înscris la scoala auto și nu prea îmi convine de scoala aceasta as dori sa îmi transfer dosarul în județul Brasov, se poate transfera dacă eu am plătit deja aici toată scoala?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Scoala de conducere o poti face in orice judet dar este bine sa o faci in judetul unde vei sustine examinarea.
Examinarea se sustine doar in judetul de domiciliu sau de resedinta (flotant).
Cat priveste retragerea de la o scoala de conducere si inscrierea la alta aceasta nu este o problema. Problema este daca iti restituie de bunavoie suma platita si aceasta o afli de la scoala unde te-ai inscris.

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ideea care te doare si ti-o spune Ioandelasal indirect, este: scolile sunt particulare si nu se poate face transfer ca la stat pe vremea lui Ceausescu. Mergi la alta scoala luandu-ti dosarul, dar banii de la cea veche s-ar putea sa-i recuperezi numai in instanta.

| Vasile323 explică:

Orele le-am făcut dar as mai vrea sa fac niște ore suplimentare la alta scoala și în județul Brasov. Dacă se poate ce trebuie sa fac? Peste o săptămână am traseul în județul Covasna trebuie sa reprogramez dacă ma transfer la alta scoala din alt județ?