| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Sunt extrem dar extrem de ingrijorat! De ce voteaza oamenii din toata lumea extrema dreapta nu pot sa pricep! De ce l-au ales americanii pe Donald Trump, ungurii pe Victor Orban, argentienienii pe Javier Milei, germanii pe Friedrich Merz, iar majoritatea romanilor il vor pe Calin Georgescu? Chiar nu pot sa inteleg de ce si ce nu le convine, dar mie imi este foarte frica! Imi este frica ca va veni o zi in care toate tarile vor ajunge ca in Coreea de Nord si nu vom mai avea voie sa plecam, ca nu vom mai avea voie sa ne mutam in nicio tara, ca vom fi obligati sa ne casatorim, ca vom fi obligati sa facem copii, ca nu vom mai avea voie sa iesim pe strada dupa o anumita ora, ca va fi curent rationalizat si asa va fi in toata Europa si in toata lumea! Chiar sunt ingrijorat ca nu va mai fi internet, ca vom fi monitorizati si asa va fi peste tot! Mai ales ca Putin a spus ca vrea vrea un bloc comunist 2.0 si ca toate tarile din estul Europei sa faca parte din el inclusiv noi! Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la asta, spuneti-mi va rog ca nu este adevarat, ca ma ingrijorez degeaba!

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Te ingrijorezi degeaba!
Mai urmaresste si stirile opozitiei, dar si cele a guvernantilor!
Adevarul este la mijloc.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ce unde radio prinzi tu? Unde ai auzit gogomaniile astea? laughing

America importa creiere de zeci de ani si nu se vor opri! Gandeste-te la asta!