anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in conflict mare cu prost care m-a amenintat pe Facebook (Messenger ) prin inregistrari vocale ( voice recorder ) ca imi da omor cu briceagul. Baiatul a facut amenintarea de pe contul altei persoane,iar ca sa fiu mai explicit amenintarea a fost facuta de pe contul de FB al varului sau. Pe acest baiat prost il stiu si in viata de zi cu zi. Marti am fost citat la politie pe subiectul sesizarii mele facute acum ceva timp si care a durat ceva pentru ca si eu ca prostul am facut in scris catre IPJ in format electronic. Doi,persoana despre care vorbesc este minora si oarecum nu poate raspunde faptelor penale. Trei,este de etnie rroma si nu ma luati "ca ai gresit ca ai mers la politie pentru ca ei sunt de etnie si sunt razbunatori". Sunt decis sa infund tot neamul rromesc daca chiar vor razboi. Patru,marti am fost citat la politie ca sa reformulam un pic sesizarea,sa dau mai multe detalii,sa iau la cunostiinta drepturile si obligatiile mele in calitate de persoana vatamata pentru care am si semnat,iar cinci : exista deschis dosar de cercetare penala.

Marti la politie agentul mi-a zis ca incearca sa il gaseasca,sa discute cu el si familia, apoi va sesiza si DGASPC-ul,probabil se va ajunge si la un proces si o ancheta sociala in familia acestui copil delicvent. Ce nu prea inteleg si m-a blocat este administrarea de probe.

Dupa cum am mentionat mai sus,amenintarea a fost facuta pe Facebook. Aveam acolo voice recorder cu amenintare directa. Bine,aceste dovezi nu mai exista in messengerul meu pentru ca acel cont de Facebook de pe care a facut amenintarea ori a fost sters sau dezactivat,ori FB l-a blocat pentru anumite motive. Acum cand vreau sa ascult inregistrarea,ea nu mai exista. La fel si celelalte conversatii sunt sterse.

Dupa cate stiu eu,Facebook nu este loc unde sa faci din astea. Daca imi va cere probe,sunt decis sa solicit politiei recuperarea tuturor conversatiilor si a inregistrarilor facute de pe acel cont. Dupa cate stiu, pe Facebook si sters un profil, o arhiva tot ramane. Spuneti-mi, e bine cum fac? Se mai poate recupera ceva?

2 răspunsuri:
| wtxwhdxifdjebdd a răspuns:

Frate, tiganii m-au NENOROCIT. SI I-AS OMORI PE TOTI. Daca te razbuni pe cioara aia chiar ma faci fericit.

Dar nu risca. Astia vin cate 15, si chiar daca vei castiga, te vor avea altii la ochi.

Numai luna trecuta am zburat vreo 5 tigani de aia de nervi si nu mai calca pe teren. Au venit cu bascula (metalica) sa ma bata.

Dar erau mai mici.

A venit politia in final...

Apropo de Facebook. Dude, arhiva s-ar putea sa fie valabila pentru orice numai pentru mesaje nu. Caz in care vorbesti cu zuckerberg sau fbi-ul pentru va totul ramane inregistrat...

TOTUL

| GL757W a răspuns:

Prietene tu ori bati campi ori cineva ti-a sters inregistrarile, nu dispare nimic de pe Facebook iar un profil de Facebook nu se sterge nici daca te duci in genunchi la Mark Zuckerberg laughing, asa ca ai grija de unde te conectezi pe FB ca sa iti ramana parola salvata si sa iti umble alti la tine pe FB.