Asta n-avem de unde sti exact, poate ca politica partidului este contra lui Trump. Poti sa-i intrebi pe respectivii membri, doar ei iti pot spune motivele.
Pt ca e un cretin fără nici o idee despre tratatele internaționale sau economice
Si tu ce idee aia despre a vota un puscarias in RO? Vorbiti despre altii dar tigaile din ograda voastra nu le vedeti.Ati ajuns sa votati oameni care is in puscarii si culmea au mai iesit si primari, votati de asemenea oameni judecati si condamnati, nu mai conteaza cas cu suspendare dar ii votati in continuare, dar pe voi fa maninca de altii, altii is praf nu se pricep, uite s-a trezit romanu de rand mare destept cu idei marete despre tratate internationale de parca ar incalzi pe cineva tratatele astea.Sa vorbesti de romanii ca de aia traiesti in RO si lasa-i pe altii sa vorbeasca despre cine e ales la ei.Sau lasa pe altii care stiu cei aia tara,cei ala vot si asa mai departe. Faci cretin pe cine? Tu ce scoala ai,ce afacere ai condus, de te crezi asa destept? Pai iti zic eu ce faci tu, mergi la vot si alegi hoti si puscariasi, e normal sa-i spui unuia care n-are nevoie sa fure ca este un cretin fara idei, Ca sa furi asa cum probabil esti si tu normal ca ai nevoie cu disperare de idei cit mai multe, va coace mintea numai idei.Cum pot sa vii sa spui asemenea timpenii? Oamenii lau ales, majoritatea la ales, atunci indiferent cine esti fii cinstit, recunoaste ca ala a cistigat ca asta e adevaru. Daca joaca RO un meci de fotbal si pierde adica aia care au cistigat is cretin sa inteleg dupa logica ta? Du-te si dati cateva palme poate te trezesti.
Se vede ca nu ai mai scos capul afara de foarte mult timp iar la partea cu pușcăriașii sa nu crezi ca eu sunt printre alegători dar cred ca oricum e mult prea mult pentru tine ca sa înțelegi contextul
USR este un partid, in general, foarte sceptic fara de politica ruseasca, in schimb, Trump o aproba intr-un mod cam irational... Cred ca asta ar fi una dintre explicatii. Plus ca USR e un partid mai de stanga d.p.d.v. cultural, din moment ce este sponzorizat de Soros, un mare iubitor de musulmani, in schimb Trump este impotriva unei astfel de politici, cel putin la nivel declarativ...
Nu are experiență politică, și a fost crescut în puf.
A fost ridicat de către tatăl său, nu a trecut prin viața de rând și nu e conștient cu ce ar putea deciziile sale să reflecte bunăstarea poporului (asta, printre principalele.).
A fost ridicat de tatal sau, da tu stii citi ani are omu asta? Te pomenesti ca si acu il tine tacsu .s vrea sa te intreb ceva.Voi in RO pe cine votati ma? Aaaaa votati pe aia care numai decizii bune iau pentru bunastarea lor bineinteles, ii doare undeva de tine, mare trecut prin viata cum spui.Pai ba nene cand ajungi sa votezi un puscarias ca primar, ala in puscarie si mai iese si cistigator tu mai ai tupeu sa vorbesti de altii cas praf? Ba nene du-te si trageti palme sau un ciomag peste cap poate te tresezti.Adica voi votati an d e an sau vorba vine aceiasi hoti,doar cai rotiti,si vii sa dai lectii altora,deja sinteti mari cunoscatori ai vietii.Dar tu de cine ai fost ridicat? Macar tacsu aluia ia lasat ceva,tie ce tia lasat tactu frate? So daca ia lasat ceva daca gandea probabil ca tine se aplegea parfu de ce ia lasat tacsu,doar ca omu eu asa consider la dus mintea ca a imultit de N ori ce ia lasat tacsu,deci cum poti sa vii sa spui ca habar nu are? Pai daca habar navea era homless deja,auzi la tine nu-i constient de povesti si vraja marii.Dar cine e constient dupa tine baba cloanta,care navea bani sa treaca strada si acu e milioanara? Sau obama cu nevastasa care la fel naveau nimic si acu is milionari? Pai voua astia va plac,astia care va fura, astia cunosc bunastarea vosstra si doare la palarie de tine.Dar pana la urma nu stiu cum poti sa judeci tu un om din alta tara cand la tine in tara ta e cataclism, eu mas ascunde pe bune, dapai sa imi dau cu parerea si de altii.Cel putin uite omu ala de sus a raspuns corect, intreba pe aia din partidu unde esti, de ce sa vina sa zica ala e cretin ala nu-i trecut prin viata.Il stii tu, il cunosti, esti prieten cu el cumva? Atunci cum poti sa stii tu ce poate un om pe care nu l-ai vazut in viata ta, numa dupa ce spune la tv sau prin ziare. Vorbiti sa va aflati in treacat, sa aratati si voi ca sinteti pe aici.ba nene fii ba serios.