Nu stiu ce este un flashbang, pana acum n-am intalnit acest termen. Daca in compunerea lor intra si substante explozive atunci nu sunt legale.
Fumigenele sunt legale atata timp cat nu deranjezi pe nimeni cu ele si nu le folosesti in locuri publice.
"nu le folosesti in locuri publice"...Am voie sa le folosesc intr-o padure/pe un deal? Vreau sa o fac din nitrat de potasiu, bicarbonat de sodiu si zahar.
Flashbang-ul are rolul de a cauza dezechilibru si pierderea vederi pentru cateva secunde(cauzeaza o lumina puternica de unde si numele)
http://www.youtube.com/watch?v=DZM8Mq9ll1g
Contine Nitrat de potasiu si magneziu/aluminiu.Este legala? Nu intentionez sa o folosesc impotriva cuiva.
Nu este legala dar atata timp cat nu deranjezi pe nimeni, nu le comercializezi si nu esti prins in flagrant nu o sa patesti nimic.
Materialele pirotehnice intra in categoria Armelor si Munitiilor. Ele sunt interzise prin lege si se poate ajunge de la o amenda la inchisoare pentru detinerea fara drept a lor. Trebuie sa si calificat Pirotehnist pentru a putea lucra cu ele.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa faci asta deoarece un prieten de-al meau a facut asta si a ajuns la politie.Deci concluzia nu ar trebui sa faci asa ceva. FUNDA?