Plangerea penala pentru ultraj nu se poate retrage.
Doar daca fapta ar fi incadrata la infractiunea de lovire sau alte violente se poate retrage.
Era art 257 cu 193 plus art 253 (ultraj cu loviri și alte violențe plus distrugere)
Știu ca se poate retrage plângerea în cazul de loviri si alte violențe și pentru alte infracțiuni, inclusiv distrugere, dar nu știam dacă in caz de ultraj plus loviri și alte violențe se putea retrage plângerea. A lovit o in zona feței pe doamna respectivă. Sincer, îmi doresc ca respectivul să primească o sancțiune cât mai dura. Pentru că a făcut circ și scandal aproape 30 km și nimeni nu a făcut nimic, doar după l-au dat jos câteva persoane.
Dacă ofer prea multe detalii, nu cred că ar fi ok pentru mine, mai ales că sunt martor cheie
Nu stiu de ce-ti faci probleme pentru agresor. Esti martor, vei depune marturie privind ce-ai vazut si auzit si sa spui adevarul.
Știu. Problema e ca am flashbackuri constant
Aha, deci vrei sa lasi niste pampalai care au facut pe animalele in tren sa scape nepedepsiti Si dupa ne miram de ce Romania e o tara de 2 lei.
Esti martor. Nu poti influenta partea vatamata sa retraga plangerea. Cu atat mai mult cu cat era in timpul serviciului. Nu mai comentez faptul ca bruta s-a pus cu o femeie.
De ceai cosmaruri? Esti prieten cu agresorul si vrei sa-l faci scapat? Altfel ar trebui sa fii mandru ca poti contribui la pedepsirea unor astfel de specimene.
Nu sunt prieten. Nici nu il știu pe respectivul puștan. Ar trebui sa spun mai multe detalii, dar asta înseamnă sa imi divulg identitatea. Si nu știu cât de ok este. Ideea e ca am sunat la poliție și am fost luat la rost ca ce calitate am, de ce sun eu. Si problema mea majora e ca NU pot sa uit imaginile din memorie. Efectiv, am coșmaruri, am reînceput sa am probleme cu depresia si anxietatea.
Also, doar din vedere ii stiam pe mecanic și pe șefa de tren, nașa.
Si nu in ultimul rand, a doua zi după incident am dat declarații la poliție.
S-o crezi tu că vor retrage controlorii plângerea. Și chiar dacă o vor face, fapta rămâne și va fi anchetată conform dosarului penal întocmit. Deja nu mai ține de controlori.
AlexMaftei2001 întreabă:
___oGqQ întreabă: