Daca ai face gestul asta eu unul m-as imprumuta la banca si ti-as oferii 5000 de euro cu mare drag
Aia trebuie executati noaptea cand dorm cu mastile pe fata taiati cum doriti voi. Sau niste soldati bine pregatiti
Bai, vino cu 35 de insi muti si care sufera de amnezie ca sa nu aiba cine sa te toarne. Faceti astfel incit sa nu va vada nimeni. Casapiti aia si cu tot neamul lor sa nu mai ramina unul. Dupa aia nu fiti imbecili, dizolvati-i pe toti in acid. Desigur ca astea sunt o utopie... dar e frumos sa visam. P.S. S-ar intampla ca ati face bulau ca prostii, ca nu sinteti rrromi.
Nu știu cum să îi string pe toți și după să îi tai.Ai vreo idee?
Pe FB desigur! Faci un event...
Ai anjunge la stirile de la ora 5, la politie si la inchisoare, probabil in ordinea asta.
Natalitatea lor e mult mai ridicată decât a noastră. Către sfârşitul secolului s-ar putea ca ţara asta să nu se mai cheme România, ci Ţigănia.
Bun, nu ma voi baga peste si-ti voi da raspunsul coerent: sansele ca tiganii sa se duca la politie sunt reale.
Daca se duc si daca esti prins, vei fi acuzat de omor si, daca au fost ucise multe persoane, vei avea ocazia sa-ti petreci o buna bucata de timp pentru fiecare crima.
"Art. 188: Omorul
(1)Uciderea unei persoane se pedepseste cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(2)Tentativa se pedepseste.
Art. 189: Omorul calificat
(1)Omorul savarsit in vreuna dintre urmatoarele imprejurari:
a)cu premeditare;
b)din interes material;
c)pentru a se sustrage ori pentru a sustrage pe altul de la tragerea la raspundere penala sau de la executarea unei pedepse;
d)pentru a inlesni sau a ascunde savarsirea altei infractiuni;
e)de catre o persoana care a mai comis anterior o infractiune de omor sau o tentativa la infractiunea de omor;
f)asupra a doua sau mai multor persoane;
g)asupra unei femei gravide;
h)prin cruzimi,
se pedepseste cu detentiune pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(2)Tentativa se pedepseste."
Pe bune, intrebarea ta este "Ce s-ar intampla daca as organiza o mica armata care taie oamenii cu macetele?"?
S-ar intampla ca ai lua niste zeci de ani de parnaie, tu si toti aia cu macete.
Dar faci parte din Clanul MacLeod, sau de unde ai la dispozitie 35 de oameni inarmati cu macete care sunt la comanda ta?
Aia s-ar duce la Politie si s-ar plange ca i-ai omorat, numai daca te ratoiesti la ei. Nu vezi pe la stiri ce spectacole de vaicareala fac?
Aoleo cand era politia in Ferentari si a aratat la TV cum borsitii ii acuzau fals pe politisti ca le luau copii, ca-i omora si nu mai stiu ce.
Nu vreau să mă bag foarte mult în astfel de situații, dar părerea mea e să nu apelezi la varianta spusă de tine, cel puțin deocamdată. Eu zic să apelezi la autorități, adică să apelezi la forțele de intervenție care te-ar putea ajuta pe tine în cazul ăsta, mai exact la Poliție sau la Jandarmerie. Din punct de vedere teoretic, aceștia ar trebui să te ajute în cel mai scurt timp. Dacă nu, iar acești țigănași își mai fac de cap, ai putea să recurgi, eventual, la varianta ta. Doar că, din victimă te poți transforma în agresor, și tu și ceilalți care te ajută.
Sa apeleze la autoritati, pai aia sunt mana in mana cu toti rromi si toti interlopi din Romania, mituiti pana in maduva oaselor, habar n-ai ce scrii
Poate sa fie prins momentul amenintarii pe niste camere video ca probe, dar asta nu va rezolva nimic ba din contra ii va inrautatii si mai mult situatia, pentru ca ''indienii'' vor plati in scurt timp amenda primita si atunci chiar ca persoana in cauza va trebuie sa plateasca pe propria raspundere
Într-un stat de drept ar trebui să se acționeze cam cum am scris eu. Ai și tu dreptatea ta, mulți șefi din Poliție, respectiv Jandarmeriei, sunt mână în mână cu interlopii și rromii. Nu sunt chiar toți așa, mai sunt câțiva (pe cale de dispariție) care își mai fac datoria, dar din cauza ăstora nici ei nu își pot face datoria chiar 100%. Eu zic că am ceva habar în ceea ce scriu, înainte de a scrie, dumneavoastră, ceva mai treceți prin filtrul rațiunii.
Pentru amenintare se poate duce la politie si depune declaratie/plangere nu oferi foc daca primesti foc unde ajungi,
Eu stiu ce inseamna, am avut si eu conflicte cu specimenele astea care au ocupat tara noastra si iti spun din proprie experienta pana nu ii potolesti cu bataia nu se lasa
La fel si cu romanii, nici ei nu se potolesc cu una cu doua.
Nu vreau sa intru intr-un subiect ca asta, un tigan nu il poti educa nici batut cu lanturi, romanii sunt mai educati si normali la cap PUNCT