Pai spune-mi tu un motiv intemeiat atunci.
Degeaba iti spun, daca nu sunt reale, pe langa intemeiate trebuie sa fie si reale.
Totusi pot sa-ti dau motive: scutire medicala, evenimente deosebite in familie, de ex. participare la inmormantarea unuia apropiat, dar aceasta nu poate fi mai mult decat o zi, participarea la competitii scolare.
Scutire medicala nu e un motiv. De unde ar sti dirigintele daca ma duc eu la inmormantarea cuiva sau nu cat timp sunt major si eu completez foaia.
Nu tu completizi scutirea in asemenea cazuri ci un parinte.
Cine te-a mințit? Eu o completez dacă sunt major.
Pe langa altele esti si prost crescut!
Unde ai scris ca esti major?
Tu ești și mai prost ca ma faci pe mine prost crescut. Cum ai putea sa faci ore de condus dacă nu ești major?
Idiotule, ai auzit de categoriile care se pot obtine de la 16 ani?
Si pentru categoria B poti incepe scoala de conducere de la 17 ani si 9 luni.
Si nu permit unui dobitoc, chiar de 18 ani, sa-mi vorbeasca asa si sa ma tutuiasca, am aproape 76 de ani, asa ca o sa te ignor.
Orele de condus nu vor fi niciodata un motiv real de motivare a absentelor scoalare! vorbeste cu intructorul sa iti mute dupa orele de scoala!
Pentru oricare caz, trebuie aduse dovezi
-scutire in cazul in care ai fost bolnav(parafata si semata de medic)
Daca dirigintele ti-a motivat absentele ce motivare a atasat la absente? crezi ca a procedat corect!
Pai eu ma duc la o înmormântare la cineva apropiat asa am pus motiv
Nu cred ca tine!
trebuie sa atasezi copia certificatului de deces.Cineva apropiat insemna; parinti, bunici, copii.
Motivul nu este unul real. Daca tot esti adult trebuie sa fii si cinstit.
Si inca ceva! daca tot ai pus intrebarea asta la,, legislatie'' cauta sa tii seama de sfaturile care chiar se pricep!
Un prieten poate
Poti vorbi cu unul dintre parinti sa duca la scoala o cerere de motivare. Parintii pot motiva astfel pana la maxim 40 de absente intr-un an scolar.
FreddieM întreabă: