| Tommy a întrebat:

Sunt plecata din tara de mai multi ani. In lipsa mea, cumnatul meu s-a folosit de o serie de ilegalitati pentru a-mi lua o parte din terenul proprietate.
A facut actul cadastral in numele meu, a facut LOTIZARE si SERVITUTE, fara acrordul meu.
Am intentat proces penal, dar cum as putea sa procedez sa afisez pe internet si unde? sa poata vedea cat mai multa lume ce ilegalitati se pot face in romania.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Tulburare de posesie, foarte grav.
Incearca pe www.youtube.com.
Bafta.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| masly_8217 a răspuns:

Si mai grav decat tulburare de posesie, e vorba despre un fals. multe mizerii. pun pariu ca a fost vorba despre un viciu de procedura... obisnuieste-te, in romania tara paradoxurilor inveti dreptul ca sa stii sa furi. trist dar adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai suna si tu la o televiziune.

| Tommy explică:

Multumesc pentru sfatul de a suna la o televiziune. Subiectul este f interesant pe ei. Dar nu am timpul necesar pentru dezbaterile televizate. L-as face fericit pe Dan Diaconescu, doar o mai uita si el de Elodia. Deci trebuie sa ma gandesc doar la o varianta pe internet. Dar nu stiu cum si unde sa o afisez. Cine cunoaste, rog sa ma ajute.

| Tommy explică:

Multumesc EU_O_MARE_ENIGMA. Dar televiziune se implica, invitandute, facand dezbateri pe aceasta tema. E un subiect interesant pentru ei, dar eu nu am timp sa-i onorez cu prezenta. De aceea am spus doar prin Internet vreau sa o fac publica.