Nu cred ca sunt discriminati numai pentru aceasta ci mai mult pentru ceea ce fac rau unii.
La mod general, nu. Este doar o minciuna PSD-ista. Mi se pare normal totusi ca o tara sa ii aiba in prioritate in primul rand pe cei care s-au nascut acolo. Dar asta nu este discriminare. Se numeste normalitate ca un stat sa se intereseze mai mult de oamenii care s-au nascut in acel stat, nu de cei care au aparut in urma cu 5-10 ani.
Remarci urate sunt si acolo. Aici nu sunt? Intreaba romanii de pe strada ce parere au despre unguri, de exemplu.
Eu nu o numesc discriminare, ci prioritate. Diasporenii in general nu se simt discriminati.
Depinde si de mediul in care esti. Multi sunt discriminati ca sunt straini, nu neaparat romani.
Sunt si romani discriminati, multi. In ultimii 6 ani f rar am simtit ca ceva n-ar fi in regula doar pentru ca sunt roman. Din contra uneori eram luat ca un fel de aliat pentru ca sunt alb. Dar nu-ti fa iluzii ca daca era un alb de-al lui era sa fiu si eu in oala cu africanii sau asiaticii. Cum spuneam, depinde mult de oameni si de tine (atitudinea ta si valoarea care o oferi)
clauss întreabă:
irinafatatrista întreabă:
012345678 întreabă: