| calubalan a întrebat:

Suntem copiii nedoriti ai Uniunii Europene. In dreptul nostru pot fi trecute, fara a comite cine stie ce mare nedreptate, aproape toate adjectivele urate ale unei natiuni membra a UE.
Cat ne va mai suporta Europa http://twurl.nl/z17smu

6 răspunsuri:
| x0xandra a răspuns:

Aiurea

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns:

Pana la sfarsit.

| 80Cris a răspuns:

Ok...suntem saraci ca ne-au furat muuulti si ce-i drept ne-am si lasat. Cu ce sa-i oprim, cu armele nucleare pe care nu le avem?
Hoti europeni... ei nici chiar asa, sunt altii si mai mari, hoti de macro economii, numai ca aia au facut-o mai destept ( a nu se intelege ca sunt de-acord cu hotii din Romania ).
Ar mai fi multe de spus dar deja ma doare capul...Europa nu ne suporta ca ne -ar iubi la maxim, ne suporta caci suntem o piata din care mai reusesc sa faca bani.
Cat ne va mai suporta? Cat le va conveni sau daca schimbam foaia, cat ne va mai conveni noua!

| Shatzie a răspuns:

Imi pare rau s-o spun, dar, suntem lingaii Uniunii Europene. Dupa ce ne-am vazut in NATO, nici nu s-au vindecat bine basicile de pe limba, ca am inceput sa "facem demersuri" pentru a intra in UE, desi stiam foarte bine ca nu ne tin curelele.
Iar acum, cand, in sfarsit, am intrat, ne-am pierdut total coloana vertebrala. Facem sluj si trimitem semidocti ca europarlamentari. Ca, poate n-au aia colectia completa Stan si Bran.

| Dan a răspuns:

Au interese pentru aceasta zona, nu conteaza cine este la putere.Tot ei fac jocul politic, noi nu contam(popor)! happy