anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem in 2022. Trebuie sa scrieti 10 randuri in manualul de istorie, randuri referitoare la perioada iunie 2008-iunie 2009 in Romania. Ce ati scrie?

12 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Am uitat sa scriu.

cami
| cami a răspuns:

Basescu la conducere...
Tara este intr-o anarhie totala...Parlamentarii isi fac de cap, pe proprii nostri bani, sistemul juridic e janic.de 2 ani se 'chinuiesc' sa gaseasca o femeie (Elodia), ucisa, sau nu de sotisorul ei (Cioaca).
Elevul, ii trage cate un pumn de mahnire profesorului, ca nu i-a dat nota dorita...
http://www.youtube.com/watch?v=Y_V_HmNDBn8&feature=related
Oameni sarmani, ce-si paresesc casa, copii, pentru un trai mai bun si decent prin Spania, Italia...merg sa fie slugile strainilor.
Trist, dar asta-i secolul XXI, in care traim.
Criza economica, ne afecteaza pana la ultima.suvita, locuri de munca din ce in ce mai putine, somaje ohoo, cat incape! Trist, dar adevarat.

cami
| cami a răspuns:

@GRiM tu mi-ai dat stupid?
Na` poftim, iti dau si eu happy
A, si da, stiu ce-i aia, vrei sa-ti explic?

cami
| cami a răspuns:

De fapt.raspunsul tau, chiar este unul.stupid, asadar meriti cu prisosinta votul, scuze pentru intarziere tongue

cami
| cami a răspuns:

laughing
n`ai decat happy. eu n`o sa-ti dau.

| Wtf9000 a răspuns:

Dar nu suntem in 2022.

| Wtf9000 a răspuns:

Cami tu macar stii ce-i aia anarhie? Documenteaza-te inainte sa scrii prostii.

| Wtf9000 a răspuns:

Na ca-ti dau si eu! angry Nu ma face sa-ti iau raspunsurile la rand, si sa dau stupid la toate. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult, Cami. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm...Rromania...tara toturor posibilitatilor.
Incep cu Mr. Gigi ales europarlamentar dar nu poate parasi Romania. Eba banuiesc ca prin 2022 o sa fie brand national. ajunge si ea europarlamentar direct de pe podiumurile de prezentari de moda si canapeaua din bambu.
Boc... gafe peste gafe in direct iar Basescu face misto de el.
La urma urmei... n'ar fi plictisitor in Romania fara ei?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Grim, daca nu vrei sa participi constructiv la discutie, o sa te rog respectuos sa nu ne deranjezi. Multumesc

| just|breathe a răspuns:

Evident in aceasta perioada a inceput aceasta criza economico-financiaratongue