| Buresbista123 a întrebat:

Sunteti de accord ca un cuplu gay sa poata adopta un copil? vreau sa mi ziceti de ce da si de ce nu? eu vin cu argumentul asta---daca azi,din un parinte barbat si altul femeie,dintr -o relatie heterosexuala iese un copil homosexual,cum se intampla destul de des, atunci argumentul ca daca ar avea 2 parinti gay ar fi si el homosexual pica!--in afara de discriminarea societatii ce alte impedimente vedeti,va rog nu veniti cu argumente religioase pentru ca nu au nici o valoare, vreau pareri proprii si rationale

33 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns (pentru ErrorFound):

Nu asta spun şi toate comentariile tale discriminatorii, ignorante şi pline de ură de până acum.

| pceli2007 a răspuns (pentru Buresbista123):

Dacă homosexualitatea se cunoaște și e respinsă încă din antichitate, însemnă că ceva sigur nu e în regulă cu asta și că e o deviație gravă de la normalitate. Dacă e "o boală genetică" ar trebui tratată ca alte multe boli genetice, dacă e o eroare a dezvoltării psihice, iarăși ar trebui tratată ca atare. Oricum ar fi, majoritatea confirmă faptul că homosexualitatea nu e normală. Ce o să ne facem atunci când niște deviați o să iasă în public ca să-și strige "dragostea absolută față de animale" și mai mult să ceara căsătoria cu ele? O să fiți de acord? Poate că într-o zi vor veni și pedofilii să ceară consimțământul legal al apucăturilor lor. O să fii de acord? Un copil crescut într-un astfel de mediu va învăța că "așa e normal" Să ne gândim că majoritatea homosexualilor sunt produsul abuzurilor din copilărie prin orfelinate sau în "familie" Iar cei din țările "moderne" cred că ajung așa din plictiseală. din dorința de a încerca "ceva nou", din prea multă "libertate de exprimare". "Paradele" acelea hidoase ar trebui interzise și pedepsite penal. Sunt penibili, jalnici și de neacceptat. Mi se pare incredibil cum huiduiți la unison prostituția și prostituatele, dar acceptați homosexualitatea...

| Veltorb a răspuns:

Sunt de acord, fiecare copil merită o familie, fie ea hetero sau homosexuală