| campanario a întrebat:

Sunteti de acord cu aceasta campanie? Credeti ca se va lua in considerare cele spuse de cei care voteaza petitia? Eu mi'as dori din tot sufletul sa se voteze cat mai mult, si mai ales sa vada acest lucru' si d'nul Presedinte ( asta daca bineinteles e adevarat siteul asta nu e nu stiu ce porcarie ) :) http://www.petitieonline.ro/......16052.html

5 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Sunt de acord cu campania, dar nu cred ca va fi luata in considerare de cei de la putere. daca ei pot pune povara in spatele celor saraci ca sa aiba ce fura, si le merge, de ce sa se schimbe? ar fi nevoie de o revolutie, sa-i sperie ca isi pierd banii, ca sa se gindeasca si la altii.

| LucianGabriel a răspuns:

Sunt foarte de acord cu ea. Dar nu prea cred ca se va lua in seama de "domnii" de la putere care stiu numa sa stea degeaba.

| JeSa a răspuns:

Sunt de acord, nu ştiuthinking şi cât vom fi luaţi în seamă...happy

| machupicchu a răspuns:

Daca se va "lua in considerare" sau nu, nu are importanta... cel putin va ajunge la urechile celor care se fac ca nu pricep si poate ca ne vom mobiliza cu totii pentru a ne demonstra forta, precum si a le demonstra acestor hoti ca noi santem puterea tarii.
Indicat ar fi sa semnam cat mai multi si nu sa ignoram, gandind ca nu se va schimba nimic. Tot gandind asa. niciodata nu se va schimba nimic.
Sanatate si luati atitudine cat si cum puteti.

| Bii26 a răspuns:

Eu sunt de acord cu campania dar nu cred ca pe d-nul Traian Basescu il va interesa aceasta campanie.Lui nu-i convine asta. Pune motive ca sa nu il zica pe asta. Spune ca nu discuta pe tema asta dar nu-i pasa. El spune ca Boc este bun ca premier dar nu! Nu sunt de acord! Nu am fost de acord niciodata.Acuma ne face praf.Guvernul va cadea cat de curand! Sunt sigura! Daca mai continua, vom fi nevoiti sa daramam guvernul.Noua ne taie salariile care sunt sub 1500 de lei si le lasa pe cele de peste 3000 de lei.Nu este corect! Vom lupta pana la sfarsit.Eu nu cred ca, campania este o porcarie.Este ceva adevarat!