Imi plac mult animalele in specia caini dar mai bine ii eutanasiaza decat sa omoare cainii oameni si copii nevinovati. Mie mila de caini dar trebuie facut ceva.Deci raspunsull meu e Da si cei care zice nu de ce nu ii luati frate acasa daca toti nu sunteti de acord?
Nu stiu ce sa zic si eu am un caine maidanez ca cei din Bucuresti si l-am adoptat de la adapostul de caini.Mai bine ar sta la adaposturile de caini decat sa fie eutanasiati.Deci raspunsul meu este NU!
DA. M-am saturat sa fiu alergat la fiecare colt de strada de 5-6 caini...O vai iubitori de animale luati in p*** mea la voi acasa daca tot va dati mari si tari ca ii iubiti si nu le mai dati drumu pe strazi. Atat am avut de spus, sper sa va vina tuturor mintea la cap.
DA
PS:http://fan-tech.blogspot.ro/
asta este blogul meu, intra daca vrei si daca iti place spune-le si prietenilor.Ms
DA! Cainii mor de frig iarna, au diferite boli care ii chinuie! Nu sunt bani de adaposturi! Daca sunt eutanasiati au o moarte mai usoara.
p.s.:Si eu sunt iubitoare de caini.
Esti o iubitoare de caini rationala.Imi place cum gandesti.Respect.
Nu. Pentru ce?
Ca sa se vada cat de josnica e rasa umana? Cat de mult am decazut? Ca suntem in stare de exterminari in masa?
Sunteti orbi? Daca bietul copilas era rapit de un aurolac nu se facea atata tam-tam.
Daca ii extermina pe toti ce o sa se rezolve? In cativa ani sunt inapoi. Oamenii o sa-i lase in continuare pe strada.
Nu,nu sunt de acord cu eutanasierea cainilor.Imi pare rau de copilul omarat dar nu e drept ca mii de caini sa fie omorati cu atata cruzime.Ar trebuie sa gasim o alta solutie cu acei caini.Voi ce credeti?
AlexandraMoldovan18 întreabă: