| SomeBodyThatDoesNotMatter a întrebat:

Sunteti de acord cu introducerea pedeapsei capitale? Eu doar in anumite cazuri iar cel mai important pentru mine este utilizarea acesteia in cazul pedofililor. Acei oameni sunt bolnavi si nu se lecuiesc niciodata. Ganditiva ca o fac o data, intuneca viata unui copil, pe veci, sunt pedepsiti stau 10 ani in inchisoare si ies si o mai fac de vreo 10 ori.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Au mai fost multe postari in legatura cu acest subiect. Mi-am exprimat, in mod constant, dezacordul cu aceasta pedeapsa. Am citit multe argumente pro si contra si sunt de acord cu cele contra. N-are rost sa le expun aici, sunt multe si din diverse domenii - moral, religios, juridic, de oportunitate, de statistica etc. Eu iti spun doar unul, care pe mine m-a convins total: erorile judiciare. Pedeapsa cu moartea, odata executata, este ireversibila, nu poate fi reparata o eroare judiciara si au fost destule. Sunt de parere ca inasprirea pedepselor si a executarii lor, in cazul infractiunilor foarte grave, este indestulatoare. Numai bine!

| harciog a răspuns:

Sint de acord cu inchisoarea pe viata pentru cei in cauza.

| SomeBodyThatDoesNotMatter explică:

O boala mentala, adica is buni de dus la balamuc

| Dani04 a răspuns:

Nu sunt de acord.Sunt foarte multe motive.Ca tot ai adus vorba de pedofili, as vrea ca pedeapsa pentru acestia sa-si petreaca toata viata in inchisoare si sa fie violati anal si bucal in fiecare zi de catre 10 negri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hehe, tu numesti pedofilia o boala, altii o numesc orientare sexuala.