Nu sunt de acord, in primul rand, cu sistemul educational din Romania. Noua forma de structurare a anului scolar nu ma incanta, al doilea semestru fiind mult mai lung decat primul. Imi place ideea de "Saptamana altfel", o saptamana in care sa aiba loc activitati extracurriculare. Totusi, nu este specificata natura acestor activitati, anumite recomandari, absolut nimic. Este cat se poate de clar ca exista multe goluri in sistem.
Nu sunt de acord pentru ca regulile sunt stupide. Nu-mi place nici bugetul care se da la profesori pentru ca mama este invatatoare si are 25 de ani vechime si nu i-a crescut deloc salariul ba mai rau i la scazut. De asta nu-mi place.
Intr-un fel da,sunt de acord, deoarece vacanta de Craciun este mai lunga,iar primul semestru mai scurt,dar privind lucrurile intr-un altfel,raspunsul meu ar fi nu. Deoarece au reguli ne mai vazute pana acum,si ne puteau lasa in pace cu programa scolara cu care ne-am obisnuit. Au facut atatea modificari de zici ca suntem la NASA. Insa mai este o parte buna, cum a zis Chris, ma incanta ideea de ''Saptamana altfel'', in care saptamana vor avea loc activitati extrascolare. In rest...groaznica programa!
Bul4NNN întreabă: