anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunteti de acord cu taxa de bariera de la Mamaia? De ce?

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Da pentru ca in felul asta Mamaia arata cum arata iar banii sunt folositi pentru aceasta statiune

| BUBULINA a răspuns:

Nuuuuuuuuuuu
de cat in rom de poate face asa
halal reguli
dupa ce e criza mai baga si taxa loll

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e singura statiune unde exista taxa aceasta, ca platesti la intrare sau la iesire conteaza mai putin. Nu cred ca valoarea taxei este de neplatit, avand in vedere cum se cheltuiesc banii pe litoral. Ceea ce este cu adevarat important este cum sunt gestionati acesti bani de catre autoritatile publice locale, care, in momentul de fata sunt presate sa atraga fonduri comunitare. Pentru a reusi, au nevoie de cote de cofinantare(contributia proprie in proiect- contributia beneficiarului)... Sper, vreau sa cred ca banii obtinuti din aceste taxe sunt folositi pentru dezvoltare locala si, implicit confortul nostru! Desi... :-P

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

* pentru confortul nostru

| Flav a răspuns:

Sunt de acord pe naiba. Sau dau bani pentru. a-mi vedea propria tara? Chiar in halul asta josnic am ajuns?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Domnilor închipuitiva ca în toate statiunile turistice, balneare ar proceda la fel edilii localitatilor.Nu sunt de acord cu aceasta taxa, domnul Mazare sa nu compare Mamaia cu propiile afaceri.

| masly_8217 a răspuns:

Din pacate dupa umila mea parere e legala atata timp cat banii sunt afectati pentru intretinerea statiunii. asta insa implica anumite responsabilitati. necunoscand situatia exacta ma opresc aici

Întrebări similare