Chiar daca nu vezi pe harta, Republica Moldova face parte din Romania.
Dupa parerea mea unirea lor nu are nici un sens deoarece ele sunt unite din vremurile trecute
Degeaba vrem noi daca ei nu vor! Asta s-a vazut din sondajele de opinie facute acolo, nu ca zic eu!
Personal...raspunsul meu este NU. Noi, ca tara abia ne mai taram, apai sa ne mai luam inca un bolovan de gat...e prea greu.
Am vazut cat a dat inapoi Germania Federala la reunirea cu Germania Democrata! Daca la ei a fost greu, apai la noi ...ar fi mortal.
Stiu ca o sa-mi aud replici despre patriotism sau lipsa lui, dar cand toate trec prin stomac si de prosperitatea tarii tale depinde si salariile si pensiile si educatia si sanatatea, parca te mai gandesti daca sa zici da!
Dar daca intra si ei in UE nu mai e nevoie de unire! Vom fi toti "tot o apa si-un pamant"
Dar se pare ca ei sunt rusofili.Cei care sunt romanofili sunt deja la noi sau au cetatenia romana.
Nu
dupa ce ca noi suntem o tara saraca sa mai vina si corciturile alea de romani si rusi sa ne traga in jos, moldova nici macar nu are bogatii cu care sa ridicam tara asta(de oameni muncitori sa nu mai vorbesc pentru ca moldovenii sunt 50% romani 50% rusi deci niste lenesi)in plus gandirea lor e schimbata de atata comunism, romanii adevarati au fost deportati in siberia dupa anexare, cei ramasi fiind corciti cu rusi
In principiu sunt de acord, dar sunt realist. Acest lucru nu se va intampla cred ca niciodata.
UE, Rusia, USA nu vor acest lucru sa se intample. Plus o mare parte din populatie si parlamentari nu doresc nici ei Unirea. Din punct de vedere econimic pentru Romania poate fi atat bine, dar si rau.
Pentru a se putea realiza aceasta unire avem nevoie de un Lider care sa nu tremure cand Puterile de mai sus "Ganduresc. "
Intr-un fel da si intr-un fel nu sa iti explic raspunsurile mele
da - deoarece Romania si-ar mari teritoruiul, populatia, loculire de munca, puterea politica si puterea militara.
nu - deoarece republica moldova este o tara saraca si ar putea afecta economia romaniei mai mult de cat este acum.
Sebastian_1355 întreabă:
Cristian0eTc întreabă:
anonim_4396 întreabă: